Rólam

Németh MiklósA nevem Németh Miklós. Több, mint tizenöt éve válaszokat kerestem a élet mélyebb megértése reményében. A filozófia és az elméleti felfedezések elvezettek az alternatív gyógyításhoz és mások segítéséhez, ami számomra egy ideig az egyetlen volt, amin keresztül válaszokat kaptam.

Ezek a Tradicionális Reiki, Kineziológia (Brain Gym, Touch for health, One brain), Kronobiológia-pszichogenetika, Enneagram, Szellemgyógyászat, Rang Dröl, Ingás sorstisztítás, Mátrix energetika voltak, ezek egy részét közvetlenül a rendszergazdáktól tanultam. Aztán felmerült a kérdés, hogy hogyan tehetnék még többet? Hogyan fedezhetném fel még mélyebben a valóságot?

A kérdésre kérdés volt a válasz, vagy inkább a kíváncsiság. Felfedeztem, hogy minden információ ott van előttem és nem a módszerek keretein belül kell, hogy működjek, hanem a módszerek mellett, ha az éppen hasznos. Ha eleinte egy esetben egy módszer nem adott választ vagy megoldást, kénytelen voltam a valóságot koncepcióktól, elképzelésektől, elvárásoktól függetlenül nézni, a teljes csupasz valójában. Ilyenkor a legtöbb esetben kiderült, hogy a probléma oka nem olyan, mint amilyennek sokan leírták, elképzelték, hanem lehet akár egy félreértés is.

Meglátásom szerint, az ember nem automata, ami egy tanult program alapján cselekszik. Mindenki végtelenül több ennél; olyan lény, aminek mindig van szabad választása. A problémák megoldásaként nem a programok átírását vagy kicserélését látom, hanem azoknak a területeknek a feltárását, nagyobb rálátás biztosítását, ahol valamiért meg lett tagadva az alapvető jog, hogy mindig, minden körülmények között legyen választásunk. Hogy választhassuk az egészséget, az örömöt, az élethelyzetek könnyű megoldását.

Legtöbbször tudatosság technológiákkal foglalkozom, dolgozom, ami annyit jelent, hogy nem a megszokott megközelítést használom, amikor egy problémát az előre leírt módon kezelek és az az elvárt – kisebb és lassabb változást hozza, vagy energiát töltök a hiányos és elveszek a túltelített helyekről. A tudat segítségével rendezek át szerkezeteket, aminek a hatására a fizikai világban átrendeződés történik, nem korlátozva, hogy mennyi idő alatt mekkora változás történhet és hány területen. Az energiát, információ közvetítő közegként használom. Precízebb és megbízhatóbb a szavaknál és a legtöbb esetben az energia maga a megoldás a problémára.

Másrészről olyan megközelítéssel is foglalkozom, ami megszabadít minden olyan elképzelésektől, történetektől, ami nem az ember a teljes valójában, a lénye. Az akadályozó, korlátozó érzéseket, történeteket, gondolatokat el lehet engedni. Úgy látom, hogy az igazi szabadság az, amikor ezektől a terhektől mentesen megvan a szabad választás lehetősége.

Úttörőnek tartom magam, folyamatosan kutatok, fejlesztek. A világ folyamatosan változik. Módszerek elavulnak, időről időre igazítani kell rajtuk. Másrészt az emberiség is változik folyamatosan, új lehetőségek bukkannak fel, ami azt is jelentheti, hogy a várt változás nagyságrendekkel rövidebb idő alatt is megtörténhet.

Nem magyarázatokat, történeteket adok egy-egy problémára, hanem túl azokon a változás elindítójaként, katalizátoraként veszek részt a folyamatban.

Egyéni ügyfeleket is fogadok, és tanfolyam keretein belül is szívesen megmutatom, hogy hogyan érhet el mindenki változást saját maga.