A Tudat Alkímiája

Fizikusok kísérletekkel alátámasztották, hogy körülöttünk minden hullám, rezgés. Minden folyamatos változásban van. A szilárd anyag az azt meghatározó információ által jelenik meg. A kísérletek megmutatták, hogy a tudattól, a szándéktól függ a valóság mérhető megjelenési formája. A világ folyamatosan egy valószínűségi állapotban van és rajtunk múlik, hogy a lehetséges állapotok közül melyiket tesszük valóságossá.

„Te nem az univerzumban vagy, Te vagy az univerzum, egy lényeges része annak. Végül nem egy személy vagy, de egy gyújtópont, ahol az univerzum tudatossá válik önmagára. Milyen bámulatos csoda.” – Eckhart Tolle

Egy könnyen elérhető tudatállapot lehetőséget ad, hogy a valóságot sokkal szélesebb látószögben is érzékelhessük, túl az elmén, túl a határokon. Így óriási információmennyiséghez férhetünk hozzá, ami lehetővé teszi a választást a lehetőségek között, amiket addig nem vettünk észre, vagy nem is léteztek azelőtt.

Alkímia – újraértelmezve

Az “aranycsinálásnál” jóval többet jelent ebben az esetben az alkímia. Minőségi változást. A valóság szerkezete változik meg, és ez a hatás nem csak a megfigyelt mintázaton észlelhető, hanem fodrozódva továbbterjed. Minden egyes átalakítás hozzájárul a változáshoz az egész univerzumban.

Mindenki katalizátorként vesz részt az átalakításban, ami akár pillanatok alatt végbemehet. A varázslás itt kezdődik. Nagy energiák mozdulnak meg, de az átalakulás elindítója a tudat.

A valóság szerkezete – a mátrix

Az információs mező, ami a valóságot meghatározza, hologramként működik. Emiatt könnyen hozzáférhetünk azokhoz az információkhoz, amiken változtatnánk, vagy azokhoz, ami ahhoz kell, hogy el tudjunk navigálni ebben a végtelen információ hologramban.

A felkészülés a munkára magában foglalja a mások befolyásainak megszüntetését, az fókuszpont beállítását, a helyünket megtalálni az univerzumban, és a kapcsolódást a hologramhoz, hogy navigálhassunk benne.

A megtanult eszközök része, hogy megtanulunk navigálni ebben a hologramban, állapotokhoz megtalálni a megváltoztatni kívánt mintázatokat, felfedezni a kapcsolódási pontjait (lehetnek például generációs láncolatok) és lecserélni azokat.

Az ún. morfikus mezők segítségével végtelen tudáshoz férhetünk hozzá, képességeket „vehetünk kölcsön”, és tudást, információt tölthetünk le. Az információ térben, időben, dimenzióban, párhuzamos valóságokból is hozzáférhető, a lehetőségeknek semmi sem szab határt.

Energetika a legkisebb erőkifejtéssel

Az alap hozzáállást talán a keleti harcművészetekhez lehetne hasonlítani, ahol az univerzummal együttműködve, mintegy belesimulva „játszunk”, kis „mozdulatokkal” hatalmas változásokat érhetünk el.

Könnyen elsajátítható, mindenki által használható módszer, eszközök, ami inkább egy új látásmód ahhoz, hogy hogy újraprogramozd a hologramodat és megváltoztasd a valóságodat.

A Tudat Alkímiája eszközei lehetővé teszik, hogy:

 • Átalakítsd az életed
 • Felfedezd azt a végtelen potenciált, ami benned van
 • Megszabadulj rossz szokásaidtól, korlátaidtól
 • Blokkok oldódjanak
 • Az intuíciód, és a hozzá kapcsolódó képességeid fejlődjenek
 • Megtapasztald a békét, mert megtalálod a helyed az univerzumban
 • A vonzás törvényét tudatosan, a javadra használhasd
 • Fizikai állapotokban pozitív változást indíts el
 • A csodák szabad utat kapnak.

Mi történik a tanfolyamon?

Könnyed légkörben, az elmélet átadása mellett a gyakorlatokkal és kis meditációkkal hangolódunk rá a tudásra, amit azonnal képesek leszünk használni a gyakorlatban is.

 • Felfedezzük a mező működését és azt, hogy milyen hatással van az életünkre
 • Felfedezzük a nyitott kérdések óriási erejét. A kérdések azok, amik mozgásban tartják a világot és segítenek a navigációban és a lehetőségek felismerésében.
 • Megtanulunk játszani térrel és idővel (megváltoztathatjuk egy régebben történt esemény lenyomatát, ami a jelenre is hatással van; vagy egy jövőbeni eseményt előrevetítünk, hogy az úgy alakuljon, ahogy az a legjobb számunkra).
 • „Előrecsomagolt” információk, amelyeket előre felépítünk, esetleg már valaki más előre elkészítette, és mi azt többször is felhasználhatjuk. Mi csak elindítjuk a folyamatot, a mező pedig elvégzi a többit.
 • Más módszerek integrációja, hogyan lehet azokat a munka során felhasználni és fordítva, hogyan lehet a Tudat Alkímiáját más módszerekkel együtt használni. Mint például az oly sokak által használt két-pont technika.

A Tudat Alkímiája egy két napos (egy hétvége) tanfolyamon elsajátítható. A tudattal dolgozik, de könnyen használható, nincs szükség semmilyen előképzettségre, vagy szuper képességre (azzal már mindannyian rendelkezünk).