Mátrix energetika

Richard Bartlett egy szerencsés „véletlen” folytán fedezte fel azt a képességet, ami segítségével azonnali változás történhetett. Ahhoz, hogy megértse, hogy mi történt, belevetette magát a kvantumfizika rejtelmes világába, ez írta le feketén – fehéren, hogy csodák igenis léteznek.

Természetgyógyász és kiropraktőr lévén azokat a sémákat követte, miszerint ha van egy A probléma, és C a problémamentes állapot, akkor meg kell találnia a B lépést, azt véghezvinni és egy bizonyos idő alatt meg is fog történni a változás. A Mátrixenergetika megközelítése az, hogy az A kiindulópont és a C végeredmény közt nem a megszokott kereteken belül történnek a dolgok, ami esetleg érthető az elmének, hanem tőlünk függetlenül – akár azonnal.

A lényeg a változás. Nem a változtatás. A változás nem olyasmi, amit irányítani kell, elég az, ha tudjuk, hogy mit szeretnénk, hogy megváltozzon, azt már nem kell tudni, hogy mivé. Mindig a lehető legjobb lehetőség történik.

Része néhány technika is, mint a két-pont technika, miközben megérintünk két pontot a páciens testén, miközben összpontosítunk, de valójában ezek segédeszközök ahhoz, hogy elindítsuk a változást. Alapjában véve nem technika, hanem látásmód, ahogy a világot láthatjuk. Nem ragaszkodik szabályokhoz, ahogy Richard Bartlett mondta: „Az a szabály, hogy nincs szabály”.

A változást mi magunk a szándékunkkal irányba állítani, és csak elindítani tudjuk a többi már a „mező” vagy egy magasabb intelligencia dolga. Nem annyira hit kérdése, mint azé, hogy elálljunk az útból, ne akarjuk megmagyarázni a dolgot és főképpen ne akadályozzuk a változást. Sokszor elhangzik, hogy valami fejben dől el. A mátrix energetikában ez inkább a szívre igaz. Szívben dől el.

Saját tapasztalataim alapján mondhatom, hogy igenis léteznek csodák, láttam már gerincferdülést másodpercek alatt kiegyenesedni, csőd felé tartó vállalkozás éledt fel egyik napról a másikra, vagy egy tanfolyamra másnapra lett harminc potenciális érdeklődő, egy telefonnal, csak hogy néhányat említsek.

Előfordul, hogy idő kell a változáshoz, és ritkán az is előfordul, hogy nem pont azon a területen történik a változás, ahol szerettük volna, de tapasztalataim szerint úgy is jól alakult (például egy ügyfél egy egészségügyi problémájával foglalkoztunk, és az helyett, még aznap a családban az máskor mérgező légkör változott meg gyökeresen).

Voltam olyan szerencsés, hogy részt vehettem Mátrix Energetika szemináriumon, személyesen átélve a nem mindennapi élményt. A későbbi munkáimban sok inspirációt adott dr. Richard Bartlett és Melissa Joy Jonsson munkája, amiért hálás vagyok.