Éltető Áramlat

A módszer a keleti orvoslás alapjain alakult ki de egy teljesen egyedi módszer. Egyszerű gyors és gyengéd. Energiaátadás helyett az energiákat átirányítjuk, hogy a test természetes energia áramlása helyreálljon.

Ez egy segítségnyújtás amelyet önmagunknak is adhatunk vagy más problémáin is segíthetünk. Saját magunkon kívül nincs hozzá szükség semmilyen speciális eszközre. Az egyetlen eszköz az érintés.

A testen létezik 26 (32) olyan pont, amelyek szabályozzák az Energiák áramlását. Az elakadt áramlást ezeknek a pontoknak a segítségével tudjuk megszüntetni. ha nincs áramlás, akkor bárhol a testben kialakulhat egy tünet, egy fájdalom egy működés kiesés, de a fizikai tünetek mellett éppúgy hat az érzelmekre és a gondolatvilágunkra is.

A hétköznapokban folyamatosan találkozunk energia elakadással, csak nem tudjuk hogy mit kezdjünk vele. Például egy fejfájás, ami előbb-utóbb fájdalomcsillapító bevételéhez vezet, de legtöbben érezzük, hogy ez nem oldja meg a problémát. Érdemes a problémával foglalkozni, megtanulni néhány egyszerű fogást, ami oldja aprobléma okát és azért, hogy máskor, például fejfájás esetén mi magunk akár teljesen meg tudjuk szüntetni azt.

Pedig az energia elakadásnak vagyis például egy fájdalomhoz kapcsolható néhány pont,  amely kézzel elérhető és a segítségükkel az energiaáramlás beindítható. Ha az ember tudná hogy melyik pontokat kösse össze, egyszerűen és gyengéden megoldhatná a problémát.

A módszer segítségével csökkenthető a fizikai fájdalom vagy akár meg is szüntethető. Beindulhatnak az öngyógyító folyamatok melyek az egészség irányába hatnak. Legyen ez fejfájás torokfájás, láz csak hogy néhányat említsünk.

Hogyan működik?

A testen lévő 26 pontból kettőt, esetleg többet összekötünk, ami lehetővé teszi, hogy a leblokkolt energiaáramlatok újra beinduljanak. A két pont érintésén kívül nincs másra szükség, sem vizualizációra, sem semmilyen más technikára, egyszerűen a fizikai jelenlét elegendő ahhoz, hogy működjön. Fogásonként három, maximum öt percre van szükség, ami alapján egy teljes kezelés a probléma súlyosságától, összetettségétől függően 1-2 óra lehet.

Ez megtanulható?

Igen, egy két napos tanfolyam keretein belül.

Mi történik a tanfolyamon?

A tanfolyamon megtanítom hogyan kell saját magunkat kezelni. Könnyen és egyszerűen tudsz majd másoknak is segíteni a környezetedben. A módszerben az a legjobb hogy a segítség mindig ott van kéznél!