Rang Dröl

A Rang Dröl egy tibeti kifejezés, ami önfelszabadítást jelent. Gyengéden segít az energiarendszerünknek saját magát megtisztítani. A Rang Dröl ősi bölcsességből ered, ami a test és a lélek harmóniájára törekszik. Sokféle lehetőséget ad, hogy magunkon és másokon segítsünk vele.

A Rang dröl hatása, hogy az ember saját magát és a testét jobban megérti. Az ember felfedezi a harmónián keresztül, hogy hogyan szélesítheti a látómezejét, fejlesztheti magát, elmélyítheti ezt a tudást és stabilabbá teheti magát.

A harmonikus változásban a kezeink a természetes segítőink. Az érintés hatására az energiaterületek információja magától felébred. Ezen keresztül maguktól oldódnak fel az egyensúlyhiány okai. Az aggodalom, szomorúság, harag, félelem és a túlterhelés például az egyedi tulajdonságainkat felülírja. Ezek okozzák minden szellemi, érzelmi és fizikai megterhelésünket.

A Rang Dröl 26 energiakapuval dolgozik, a test mindkét oldalán. Ezek háromdimenziós energiamezők. A két kéz összeköti az energiakapukat egymással. A blokkolt energiaterületek élénkítésének köszönhetően ellazul a test és a szellemi és a testi harmónia magától megjelenik. Így az öngyógyító képességünket visszaszerezhetjük, hogy a test megtalálja a módját, hogy saját magát megtisztítsa és regenerálja. Ezzel visszanyeri a formáját és a funkcióit.

Nem energiát adunk, mint például a Reiki alkalmazásakor, hanem az információ hatására az áramlás magától megindul. A Rang Dröl nem kezelés, mivel nem olyasmi, amit „csinál” valaki, hanem inkább egy „engedni, hogy megtörténjen”.