Kvantum Alkímia

„Te nem az univerzumban vagy, Te vagy az univerzum, egy lényeges része annak. Végül nem egy személy vagy, de egy gyújtópont, ahol az univerzum tudatossá válik önmagára. Milyen bámulatos csoda.” – Eckhart Tolle

Fizikusok kísérletekkel alátámasztották, hogy körülöttünk minden hullám, rezgés. Minden folyamatos változásban van. A szilárd anyag az azt meghatározó információ által jelenik meg. A kísérletek megmutatták, hogy a tudattól, a szándéktól függ a valóság mérhető megjelenési formája. A világ folyamatosan egy valószínűségi állapotban van és rajtunk múlik, hogy a lehetséges állapotok közül melyiket tesszük valóságossá.

Egy könnyen elérhető tudatállapot lehetőséget ad, hogy a valóságot sokkal szélesebb látószögben is érzékelhessük, túl az elmén, túl a határokon. Így óriási információmennyiséghez férhetünk hozzá, ami lehetővé teszi a választást a lehetőségek között, amiket addig nem vettünk észre, vagy nem is léteztek azelőtt.

A valóság szerkezete változik meg, és ez a hatás nem csak a megfigyelt mintázaton észlelhető, hanem fodrozódva továbbterjed. Minden egyes átalakítás hozzájárul a változáshoz az egész univerzumban.

Mindenki katalizátorként vesz részt az átalakításban, ami akár pillanatok alatt végbemehet. A varázslás itt kezdődik. Nagy energiák mozdulnak meg, de az átalakulás elindítója a tudat.

Kvantum AlkímiaAz információs mező, ami a valóságot meghatározza, hologramként működik. Emiatt könnyen hozzáférhetünk azokhoz az információkhoz, amiken változtatnánk, vagy azokhoz, ami ahhoz kell, hogy el tudjunk navigálni ebben a végtelen információhologramban.
A felkészülés a munkára magában foglalja a mások befolyásainak megszüntetését, az fókuszpont felfedezését, a helyünket megtalálni az univerzumban, a kapcsolódást a hologramhoz, és a navigációt benne.

A megtanult eszközök része, hogy megtanulunk navigálni ebben a hologramban, állapotokhoz megtalálni a megváltoztatni kívánt mintázatokat, felfedezni a kapcsolódási pontjait (lehetnek például generációs láncolatok) és lecserélni azokat.

Az ún. morfikus mezők segítségével végtelen tudáshoz férhetünk hozzá, képességeket „vehetünk kölcsön”, és tudást, információt tölthetünk le. Az információ térben, időben, dimenzióban, párhuzamos valóságokból is hozzáférhető, a lehetőségeknek semmi sem szab határt.

Az alap hozzáállást talán a keleti harcművészetekhez lehetne hasonlítani, ahol az univerzummal együttműködve, mintegy belesimulva „játszunk”, kis „mozdulatokkal” hatalmas változásokat érhetünk el.

Könnyen elsajátítható, mindenki által használható módszer, eszközök, ami inkább egy új látásmód ahhoz, hogy hogy újraprogramozd a hologramodat és megváltoztasd a valóságodat.

A Kvantum Alkímia eszközei lehetővé teszik, hogy:

  • Átalakítsd az életed
  • Felfedezd azt a végtelen potenciált, ami benned van
  • Megszabadulj szokásaidtól, korlátaidtól
  • Az intuíciód, és a hozzá kapcsolódó képességeid fejlődjenek
  • Megtapasztald a békét, mert megtalálod a helyed az univerzumban
  • A vonzás törvényét felfokozva használhasd
  • Fizikai állapotokban változást indíts el
  • A csodák szabad utat kapnak.