Vérnyomás – alacsony vagy magas?

Az Éltető Áramlat eszköztárába tartozik néhány olyan fogás, ami segít a vérnyomás kiegyenlítésében. Ezen kívül oldja az okokat, vagy más néven a lelki mögötteseket is.

vérnyomásEgy ügyfél azzal keresett fel, hogy az utóbbi időben magasabb a vérnyomása. Egy orvosi vizsgálat során derült ki, és bár a határértéket nem érte el, mégis az orvos is figyelmeztette rá, hogy erre oda kell figyelni.

Ebben az esetben egész rövid áramoltatásra volt szükség, és érezhető, mérhető volt a különbség. Azóta a hölgy részt vett egy Éltető Áramlat tanfolyamon, és már nem csak saját magát áramoltatja, hanem a családján belül segít a többieknek nagy sikerrel.

A magas vérnyomásnak rengeteg oka lehet, a stressztől kezdve a túlsúlyig, a fizikai oldalról. De érzelmi szempontból is van mondanivalója ennek a problémának. Legtöbbször olyan feszültségről van szó, amit az illető nem tud feldolgozni. Feszültség a valóság és az elképzelések között, hogy hogyan kellene lenniük a dolgoknak. Persze a valóság mindig másképpen alakul, mint szeretnénk.

Bizonyos szempontból a magas vérnyomás azt is jelenti, hogy elvesztette az illető a rugalmasságát. Nem tud alkalmazkodni a körülötte lévő világhoz. Ha mégis alkalmazkodik, akkor az nem rugalmasságból történik, hanem a külvilág kényszeríti rá, ami feszültséget szül.

Szerencsére az Éltető Áramlat nemcsak a panaszokat enyhíti, hanem a kiváltó okokat is oldja. Ezért nincs feltétlenül szükség arra, hogy megértsük a lelki mögöttesét, hiszen az is oldódik. Az áramoltatás (az Éltető Áramlatban így nevezzük a pontok fogását, ami az energia kiegyenlítését végzi) megváltoztatja a szemléletmódot is.

Ezért nem csak fizikai szinten történik enyhülés, hanem érzelmi, lelki szinten is. Persze ha valaki szeretné érteni, hogy mi történik vele, utána lehet nézni, de nem kötelező.

Persze az életmód nem mindegy, hiszen sokkal gyorsabb a javulás, ha nem ellene dolgozunk. Valamint mindez nem helyettesíti az orvos felkeresését.

Megtanulható?

Ha úgy érzed, hogy neked is szükséged van erre a tudásra, hogy egyszerűen kezelhesd magad és a szeretteidet, vagy hogy megtanuld, hogy hogyan áramoltass, akkor még van lehetőség részt venni a márciusi tanfolyamon.

A következő becsatlakozási lehetőséged a tanfolyamra,
bővebben: Éltető Áramlat tanfolyam