Valamit megtehetsz önsajnálat helyett!

A legnagyobb önsorsrontásnak az számít, ha az ember tisztában van a problémáival, mégsem tesz semmit a megoldásért, csak panaszkodik. A panaszkodás legtöbbször arról szól, hogy az illető azt szeretné hogy valaki értse meg. Ez sokszor csak az önsajnálat megerősítéséhez vezet.

önsajnálatMég ha találsz is olyan embert a környezetedben aki meghallgat, megért és figyel rád, az önmagában nem oldja meg a problémát.

Amit te magad megtehetsz a problémád megoldásáért, hogy megtanulsz egy olyan módszert, amivel saját magad rendezheted a problémáidat.

Van lehetőség a változásra és közelebb van, mint hinnéd.

Bármilyen problémáról van szó, akár lelkiről, akár fizikairól, mind kapcsolatban van valamilyen energia áramlással a szervezetben.

Ha minden nap kicsit áramoltatsz, lehetővé teszed, hogy a szervezeted energiaellátása visszaálljon a normális szintre, a szervezet lassan visszaállítja az egészséges állapotot.

Az önbizalomhiány, a döntésképtelenség, a gyakori fejfájás, gyomorfájás, de akár egy rendszeres szaggató lábfájdalom mind-mind energia áramlási probléma.

Az energia áramoltatása igazából könnyű, nem lehetetlen küldetés: mindkét kezedet használva speciális energia központokat kell gyengéden érinteni a testeden és az érintéssel hagyni hogy rendeződjenek az energia csatornák, amit egyfajta lüktetéssel, pulzálással jelez a szervezet, hogy beindult a folyamat.

Bye-bye önsajnálat!

A pontokat kis gyakorlással fejből is tudni fogod, és akár vészhelyzeteket is megmenthetsz velük. Természetesen nem csak magadat fogod tudni kezelni, hanem másokat is, akik a környezetedben segítségre szorulnak.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.