Megoldó pontok a testen

Milyen érzés lenne, ha miközben a vonaton ülsz, a gyomrod próbálja megemészteni a nem túl jó ebéded és te egyszerűen csak megkeresnéd a megoldást a testeden? Pontok formájában.

pontokVannak olyan pontok, amelyek képesek úgy segíteni a test energiaáramlását, hogy kiegyenlítik a többletet és a hiányt.

Segítségével megszüntetheti azokat a tüneteket, ami vagy hiányból vagy többletből fakad. Többlet lehet például egy gyulladás, amely magától nagyon lassan múlik el. Ha egyáltalán segítség nélkül meg tud oldódni.

Valamint hiányból fakadhat például az emésztési probléma, ahol a túl sok, vagy nem megfelelő étel feldolgozásához nem kap elég energiát a gyomor.

Vannak olyan helyzetek, ahol nincs idő, vagy lehetőség segítséget kérni, mégis tehetsz valamit magadért.

Például ha fejfájásod van, miközben moziba mész és nem maradnál le a filmről. Vagy nem volt időd pihenni és a munka teljes figyelmet igényel, de az is lehet hogy túl vagy pörögve és ki kellene használnod a kevés időt a pihenésre, ami adott.

Ilyenkor jó tudni, hogy az Éltető Áramlattal ezekben a helyzetekben is tudsz segíteni magadon.A buddhista szerzetesek ezzel a módszerrel önmagukat kezelték. Ami nekik jól működött az miért ne működhetne neked is?

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.