Elég volt abból, hogy mindig fáj!

Úgy vagyunk összerakva mi emberek, hogy hajlamosak vagyunk addig nem foglalkozni a testünkkel amíg valami nem fáj.

fájPedig sok mindent Megelőzhetnénk. Nem csak azzal, hogy akkor megyünk el fogorvoshoz amikor még nem fáj a fogunk, vagy amikor fáradtak vagyunk, valóban szánnánk időt a pihenésre.

Ha tisztában vagyunk azzal, hogy a testet energia pályák hálózzák be, akkor ezeknek a pályáknak a rendben tartásával fenntarthatnánk egy egészséges állapotot, vagy megelőzhetnénk a fájdalmakat.

Az energia pályák feltérképezése már nagyon régen megtörtént a távol keleti gyógyászatban, nekünk csak az a dolgunk, hogy magunknál tartsunk egy ilyen energia térképet a táskában, vagy meg is jegyezhetjük a gyors fogásokat és használjuk amikor kell.

Lehet áramoltatni akkor is, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy túlettük magunkat, vagy nem aludtunk eleget és fáradtak vagyunk.

Nem kell megvárni amíg a test tüneteket produkál, és valami fáj. Ráadásul fájdalomcsillapítót sem kell feleslegesen bekapkodni, ami lehet hogy csillapítja a fájdalmat, de más módon meg megterhelheti a szervezetet.

Mi kell ahhoz hogy te is tudj áramoltatni? Szánj két napot arra, hogy megtanuld a módszert. A befektetett idő hamarabb megtérül, mint hinnéd!

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.

Az idén még csatlakozhatsz: a következő tanfolyam időpontja 2018 augusztus 4-5!