Tudtad, hogy lehetnél akár boldog is?

Az élet próbára tesz nap mint nap, de a legtöbbször a boldogságot külső feltételekhez kötjük. Így csak kis pillanatok adódhatnak az életben, amikor egységben érezzük magunkat a világgal. Amikor úgy érezzük, hogy minden a helyén van.

smiley-1041796_640Pedig ez fordítva még könnyebben működik. A boldogtalanság sokszor nem az élethelyzetből adódik, hanem abból, ahogy a világot látjuk. Ez a látásmód egyrészt a gondolatainkból ered, de nagyon nehéz a gondolkodás szintjén változást elérni. Ellenben a test energia egyensúlyának az elérésével a gondolatmenetek is megváltoznak, az érzelemvilágról nem is beszélve.

A gyakorlatban több szkeptikus ügyfelemnél is érzékeltünk változást, hogy ahogy egyensúlyba került energetikailag, úgy kezdte el másképp látni a világot, kevésbé fenyegetőnek, nyomasztónak, problémákkal telinek.

A legtöbbször az energiapontok áramoltatása közben is érezhető a változás, például egy zaklatott helyzetben pár perc után kezd a feszültség feloldódni és a nézőpont is változik, már nem látszik akkorának a probléma.

Lehet valaki boldog attól, hogy egyszerűen megfog pontokat a testén és áramoltatja az energiát köztük? Igen. Ahogy egyensúlyba kerül testileg, a túlenergiás és az energiahiányos területek között újra beindul az áramlás, változás indul be. Visszaáll az alapállapot, amikor egyensúlyban vagyunk kívül-belül, és a világot szeretettel és lehetőségekkel telinek látjuk.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-2/