Tudtad, hogy az egészségednek megfelelően látod a világot?

Az hogy milyennek látod a világot magad körül, nagyban múlik azon, hogy milyen állapotban vagy. Nem véletlen hogy a népnyelvben vannak olyan jelzők amik egy hozzáállást írnak le – de szervekhez kapcsolva. Például ilyen az, Aki epés megjegyzéseket tesz vagy éppen rosszmájú.

ice-cream-cone-1579124_640Ha azt vesszük észre magunkon hogy körülöttünk lévő lévő emberek nem értenek meg minket vagy akár azt gondoljuk, hogy ellenünk vannak, egy pillanatra lépjünk túl a gondolatom hogy igazunk van és fontoljuk meg hogy ez lehet azért, mert energetikailag nem vagyunk teljesen rendben, nem vagyunk egyensúlyban.

Az, hogy sötéten látja valaki a világot, mindenképpen felhívja a figyelmet, hogy valami nincs rendben. Tapasztalataim szerint nem elég “agyalni” a problémán, mert a gondolkodásunkat az egész test energetikai állapota befolyásolja, így ha egyáltalán eredményt lehet elérni a javulásban, az csak átmeneti lehet. A testi energiaegyensúly helyreállítása viszont önmagában is megoldhat olyan gondolkodásbéli és érzelmi problémákat, ami másképp hosszadalmas küzdelmet jelentene.

Ez az egyensúly nem valami elvont fogalom, hanem azt jelenti hogy a testünkben és az elménkben minden optimálisan működik az adottság adottságainknak megfelelően. A szervekhez tartozik egy-egy áram, amin múlik hogy az a szerv és a kapcsolódó érzelem rendben legyen.

Ezeket az áramokat áramlatokat néhány pont megérintésével újra helyre lehet állítani és a kezelés során perceken belül érezhető hogy megváltozik a hangulatunk és a hozzáállásunk a világhoz.

A módszerről bővebben:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-2/