Gyógyszerek mellékhatásai

Az utóbbi évtizedekben köztudottá váltak egyes gyógyszerek mellékhatásai. Amit időnként a mellékhatások körforgásával parodizálnak: „a piros bogyót a kék bogyó mellékhatásai miatt szedem, a kéket pedig a zöld miatt, a zöldet pedig a piros mellékhatása ellen”.

gyógyszerekFelmerült sokakban, hogy akkor talán nem is megoldás gyógyszert szedni. Ilyet sose tanácsolnék. Ha nincs más lehetőség, és szükséges a gyógyszer, ha már elkezdtél egy kezelést és mellékhatások lépnek fel, az az orvos asztala, neki kell orvosolnia azokat.

Viszont ha olyan gyógyszerről van szó, ami nem váltható ki mással, akkor is van megoldás.

Mégpedig az, hogy a gyógyulás folyamatát segítjük, hogy minél előbb helyreálljon az egészséges állapot, és csökkentjük a mellékhatásokat, mégpedig az Éltető áramlatban használatos pontok áramoltatásával.

A gyakorlatban rengeteg mellékhatás megszűnt, vagy csökkent az áramoltatás hatására, mint például antibiotikum, gyulladáscsökkentők, vagy akár a kemoterápia mellékhatásai.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan szabadulhatsz meg a mellékhatásoktól és a felhalmozódott mérgektől, és hogyan segíthetsz a körülötted élőknek, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon:
http://www.tobbminttudat.hu/uncategorized/elteto-aramlat-tanfolyam-2/