Tudod, mi a két legfontosabb dolog a gyógyuláshoz?

A gyógyuláshoz két dolog elengedhetetlen. Időnként tapasztalom, hogy valaki, aki segítségre szorul, nehezen gyógyul, vagy egyáltalán nem sikerül neki meggyógyulnia. Ilyenkor felmerül a kérdés, amit csak ő tud megválaszolni saját magának, hogy miért is akar meggyógyulni?

gyógyuláshoz– Az egyik legfontosabb az életöröm, ami a támogató energiát adja. Öröm nélkül élni olyan, mintha csak idepottyantunk volna erre a földre, anélkül, hogy értelme lenne. Az életöröm elvesztése egy folyamat eredménye, de az a szerencse, hogy az alaptermészetünk, az emberi természet része, tehát visszaszerezhető.

Az Éltető Áramlat segíthet az életöröm helyreállításában, néhány egyszerű fogással. Érdekes, hogy azt gondolhatnánk, hogy az életöröm tudati folyamat, de azt tapasztaltam, hogy a test áramoltatásával oldhatók a blokkok, amik akadályozzák az életörömöt.

– A másik pedig az életcél. Azok a vágyak, azok a fantáziák, amiket magunk elé tűzünk ki. Még akkor is, ha olyasmi, ami nem valószínű, hogy elérhető. A lényeg, hogy előre mutasson, hogy megmozgasson.

Itt nem másokról van szó. Ebben az esetben nem érvényes, hogy például a gyerekek felnevelése az életcél, valaki mással kapcsolatos, vagy valaki mástól függ. Fontos, hogy csak az lehet hajtó életcél, ami akkor is lenne, ha teljesen egyedül lennénk – csak és kizárólag rólunk szól.

Ilyen például az, amikor kiröppennek a családi fészekből a gyerekek. Vagy ha valakinek az életébe a munka hozott egyfajta rendszert, de nyugdíjba ment. Hiába utálta, amit csinált, mégis egyfajta hajtóerőként szolgált.

Ugyanúgy az sem cél a gyógyulás útján, ha például a családtagok szeretnék a gyógyulást, de az, aki beteg, nem tesz meg mindent. Ennek belülről kell jönnie, nem azért, mert másoknak szeretnénk megfelelni. Ennek egyik jele szokott lenni, hogy nem a beteg kér segítséget, hanem például a hozzátartozók.

Ez persze nem zárja ki, hogy másokkal legyenek közös céljaink, de a legfontosabb a személyes cél.

Bónuszként pedig itt egy harmadik, mégpedig az, ami egy olyan kísérlet volt, ami azt bizonyította, hogy egy embernek minél több emberi kapcsolata van, annál tovább élhet. Ez a gyógyuláshoz ugyanúgy kapcsolódik. Számítanak a körülöttünk lévők, a barátaink, az ismerőseink.

Hogyan?

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.