Nálad mi a sorrend?

Pénz? Párkapcsolat? Hivatás? Egészség? Nálad mi a sorrend?

sorrendHa problémamegoldásról van szó, legtöbben a pénzre gondolnak. Ehhez kötjük a legtöbb problémát, ezen agyalunk, hogy hogyan kerülhetnénk jobb anyagi helyzetbe.

Második helyen szokott lenni a párkapcsolat, ami sokszor szorosan összekötődik az anyagi problémákkal.

A legkevesebb energiát az elhivatottságra és az egészségre fordítjuk. Pedig a hivatástudat hatalmas motivációt ad az élethez, általa könnyebben megtaláljuk a helyünket a világban, örömet ad.

Az egészség meg egész addig nem érdekes, amíg el nem kezd hiányozni valamilyen fájdalom okán. Amikor fáj valami, akkor az első három szempontra már nem is nagyon tudunk figyelni. A fájdalom előre helyezi az egészség témáját.

Mi a helyes sorrend?

Milyen könnyű lenne, ha naponta pár percet eltölthetnénk a megelőzéssel, ha egy minimális önkezeléssel fenntarthatnánk az egészséget, vagy megállíthatnánk az elinduló problémákat ami a testünkben zajlik.

Az Éltető Áramlat egy könnyen elérhető és elsajátítható módszer, amihez nem kell semmilyen drága eszköz. Mindig velünk van, akár egy baráti társaságban, vagy munkahelyen, akár családi rendezvényen, ahol gyors segítségre van szükség.

A buddhista szerzetesek, akik megteremtették a módszer alapjait, azért tudtak valamit! Tudták azt is, hogy mi a sorrend.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Az Éltető Áramlatot legközelebb Budapesten, 2018. október 20-21-i tanfolyamon sajátíthatod el.

Ha érdekel a módszer, a részleteket itt találhatod, a módszerről pedig itt olvashatsz.