Tudod hol kell megállítani a problémát?

Sokféle forgatókönyv van egy probléma megjelenésétől, de tudod-e, hogy melyik fázisnál tudnád megállítani a problémát?

problémátElső fázis: nem érzed jól magad, de nem tudod, hogy pontosan mi a bajod. Na nem baj, majd összeszeded magad és egy kicsit jobb lesz.

Második fázis: valami kellemetlen érzés zajlik a testedben, itt-ott fájdogál valami. Most sem teszel semmit, várod hogy elmúljon.

Harmadik fázis: a tested valamelyik pontján erős fájdalom és akár valamilyen szerv működés kiesése zajlik, ezt már nem jó elviselni, jó esetben orvoshoz mész.

Negyedik fázis: még mindig nem keresed a tüneteidre a választ, a test feladja a küzdelmet és a lélek tovább áll.

Tudtad-e, hogy már az első fázisnál megérthetnéd, hogy valami olyan zajlik benned, ami nem jó lelkednek és hosszútávon nem jó a testednek.

Itt még könnyű energia áramoltatással önmagad kezelni. Léteznek olyan pontok a testen, amelyek összekötésével elindulnak a javulás folyamatai. Akár testi, akár lelki problémád van, minden tünet neked szól – saját magadról.

Az Éltető Áramlat nemcsak az állapot javításában segít, hanem a lelki mögöttes oldásában is, tehát segít elengedni azokat az érzelmeket, gondolatokat, sérüléseket, amikből később fizikai probléma lehet.

Ezeken túl, az Éltető Áramlat segít a test intelligenciájának, a test érzetnek a fejlesztésében, ami segít boldogulni a világban és segít felismerni a problémát – mielőtt még megjelenne – és segít elengedni, mielőtt az fizikai testet öltene.

Az a tapasztalatom, hogy nem a probléma súlyossága számít, hanem az, hogy mióta áll

A buddhista szerzetesek nem másokhoz fordultak segítségért, hanem a saját testükhöz. Így alakították ki azt a tudást, amellyel önmagukat kezelték. Ez a tudás ma már elérhető, két nap alatt megtanulhatod az alapokat, megváltoztathatod az életedet.

Hogyan?

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.