jó fogás

Tudod mi a jó fogás?

Nagyszerű! Ehhez csak annyit kellene tenned, hogy fel kellene keresned engem, hogy megtanítsam neked, hogy mi a számodra legmegfelelőbb jó fogás.

Rengeteg jó fogás van!

Jó fogás az a mozdulat amely a két megfelelő pontot összeköti a testeden és a létrejött energia áramlással segíthet az adott problémád megszüntetésében.

Távolból sajnos nem tudlak megtanítani egy jó fogásra sem, de ha eljössz az Éltető Áramlat tanfolyamra, akkor rengeteg olyan fogást megtanítok neked, amellyel helyreállíthatod a tested egyensúlyát! Vagy a szeretteidét, vagy másokét.

A fogások egyszerűek, de azért szükséges részt venni a tanfolyamon, mert a rendszer működését ott tapasztalhatod meg és gyakorolhatod be. A második nap végére képes leszel használni a tudásodat saját magadon és másokon is.

Az elsajátított tudást pedig beépítheted a hétköznapjaidba is.

Ha szeretned egyensúlyba hozni a túlműködésedet, illetve az alul működéseidet, jelentkezz nálam a novemberi Éltető Áramlat tanfolyamra. Ahol két nap alatt megtanítom a technikát!

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni. Vagy szeretteid, családtagjaid problémáiba besegíteni.

Az idén még egy éltető áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.