hőség

Tegyél valamit a hőség ellen!

Azt hiszed, hogy tehetetlenül kell nézned, ahogy a hőség megterheli a szervezetedet? Ezen belül a keringésedet, a szívedet, az agyadat? Jó hírem van, mert igenis tehetsz valamit azért, hogy csökkentsd a terhelést!

A túlműködést és a túlterhelést el lehet vezetni a szerveken belül és keresztül!

Ha ismered azokat a pontokat, amelyek a hőség hatását le tudják csökkenteni, akkor könnyű dolgod van, mert csak össze kell kötni az adott pontokat és pár perc alatt a szervezeted meg fog könnyebbülni!

Természetesen minden testi és lelki tünet kezelhető energia áramoltatással. Ráadásul ha belegondolsz, logikus hozzáállás az, hogy a többlet és a hiány között egyensúlyt kell kialakítani!

Erre a legalkalmasabb az Éltető Áramlat módszere, amelyet a buddhista szerzetesek jóvoltából tanulhatok meg, miután már nem tartozik az információ a titkos tanok közé!

Ha szeretned egyensúlyba hozni a túlműködésedet, illetve az alulműködéseidet, jelentkezz nálam a novemberi Éltető Áramlat tanfolyamra, ahol két nap alatt megtanítom a technikát!

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni, vagy szeretteid, családtagjaid problémáiba besegíteni.

Az idén még egy éltető áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.