felelőtlennek

Megtanítsalak felelőtlennek lenni?

Vagy megy egyedül is? Például nem szükséges végiggondolnod, hogy mennyi alvásra van szükséged, mert ebből le lehet spórolni rengeteget. Felelőtlennek hangzik? Sok év eltelik, mire kiderül, hogy ez hiányozni fog a szervezetednek.

Az is teljesen mindegy, hogy mit eszel és mennyit iszol, mert ezek rövidtávon nem okoznak sok gondot.

Egy csomó problémám lassan alakul ki. Olyan, mintha egy békát hideg vízbe tennél egy fazékba, és lassan növelnéd a hőmérsékletet. Mire észreveszi, hogy túl meleg van, már túl késő.

Ha mégis gyakorolnád a felelősséget, akkor a felsoroltakon kívül tehetsz még magadért annyit, hogy naponta pár percet kezeled magad az energiapontjaidon keresztül.

Hogy mik ezek a pontok?

Ezeken a pontokon keresztül karbantarthatod a testedet, és mivel az érzelmek is és a gondolkodás is a testünkhöz tartozik, ez utóbbiakat is. Az is felelősség, hogy hajlandó vagy-e megtanulni olyan pontokat, amelyekkel kezelheted a tested és a lelked.

Ha már nem akarod felelőtlennek érezni magad

Magadért, akkor képes vagy arra, hogy jelentkezz az idei egyetlen budapesti tanfolyamomra és megtanulhatod az Éltető Áramlat test és lélekkezelő módszert!

Csak annyit kell tenned, hogy írsz nekem egy e-mailt a szándékoddal és én válaszolok neked a tanfolyami részletekről.

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni. Vagy szeretteid, családtagjaid problémáiba besegíteni.

Az idén még egy éltető áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.