Mindenre robbansz?

Ugrasz mindenre? Legszívesebben kiabálnál mindenkivel? Könnyen elborul az agyad? Fel- vagy le- robbansz?

robbanszVezetés közben lehet például megfigyelni azt, hogy mindenki másképp vezet, ennek köszönhetően veszélyes, vagy csak egyszerűen idegesítő helyzetek fordulnak elő időnként. Mindenki úgy vezet, ahogy, de ahogy szokták mondani: vérmérséklettől függően reagálnak rá az emberek.

Lehet, hogy bizonyos esetekben úgy érzed, hogy igazad van, és jogos a felháborodás, de ebben az esetben nem az a fontos, hogy igazad van-e, hanem az, hogy hogyan reagálsz a helyzetre. Ha energetikailag rendben vagy, nem kell, hogy érdekeljenek ezek a helyzetek. Ha viszont robbansz, az felhívja a figyelmedet arra, hogy jobban odafigyelj magadra és a testedre.

A testet a fizikai szinten túl szemmel nem látható, energiák vezérlik, amelyek „csatornákba” összefogva, egy-egy szervet támogatnak. Az egyik ilyen, ami jelen esetben fontos, az, ami a máj és az epehólyaghoz kapcsolódik.

Amikor ezek a csatornák nem működnek, mert nem tudják ellátni a feladatukat, hogy az energiák áramoljanak, több probléma is megjelenhet. A nevéhez kapcsolódó máj és epe problémákon túl – a teljesség igénye nélkül – olyan tünetek, mint a halántéknál jelentkező fájdalom, szem és fül problémák, az ízületek gondjai és az állandó fáradtság.

Látszólag nincs közük egymáshoz, de az Éltető Áramlat rendszere szerint nagyon is fontosak ezek a tünetek, mert segítenek a megoldás megtalálásában. Ezeket az energiákat befolyásolják az érzelmek is, és a fizikai hatások is, mint például a táplálkozás.

Amikor valaki, akinek a epe problémája van, valami kifejezetten zsírosat eszik, az túlterheli, ezzel lekapcsolja az epehólyaghoz tartozó áramot, ami a fentebb leírt tünetekhez vezethet, és a viselkedése is megváltozik, türelmetlenné, ingerlékennyé válik.

A népnyelvben is megtalálható: epés megjegyzést tesz, vagy esetleg rosszmájú.

Ezek azok a tünetek, amikre pedig oda kellene figyelni, különösen azért, mert helyreállítható. Úgy tűnhet, hogy a türelmetlenség csupán a személyiség része, de többször a test állapota határozza meg.

Mit tehetsz, ha robbansz?

A legegyszerűbb fogás az, ha például a bal kezed középső ujját átfogod, megfogod a jobb kezeddel, úgy, hogy a jobb kezed ujjai körbeölelik a bal kezed ujját. Adj pár percet neki, és egy kis idő után azt fogod érezni, hogy a kezedben egy lüktetés, pulzálás jelenik meg, ami olyan, mint például a pulzusod.

A jobb-bal kezet felcserélve is áramoltathatsz, mindegy, hogy melyik kézzel, csak azt az oldalt találd meg, amelyik oldalira reagálsz jobban. Ahogy tartod az ujjad, érezhetővé válik, hogy az a feszültség, ami a türelmetlenséget, robbanékonyságot okozta, csökkenni fog.

Ha szükséges, tartsd így bárhol, bármikor, bármennyit, amikor szükséged van rá, vagy akár megelőzésképpen.

Ez csak egy egyszerű, ennek ellenére hasznos és hatékony fogás. Az Éltető Áramlatban található áramoltatások még hatékonyabbak, ezért érdemes az egész rendszert megismerni.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.