Trükkök túlevés esetére

Hiába próbálod meg leegyszerűsíteni a karácsonyi menüsort. Mi, magyarok úgy vagyunk összerakva, hogy az ünnepekkor az ebéd, vacsora – hát, nem szegényes. Ilyenkor mindenki igyekszik a szeretetét kimutatni az ételben minőségben és mennyiségben is.

túlevésPersze ilyenkor lehet próbálkozni azzal, hogy mindenből csak keveset, de van, hogy annyira régen ettünk a kedvenc falatokból, hogy nehéz megállni. De van, hogy a vendéglátó bátorít, hogy egyél még (hisz olyan sovány vagy).

Ha már nem sikerül minimalizálni a mennyiséget, legalább arra felkészülhetnél, hogy milyen energiákat áramoltass szükség esetén. Léteznek emésztést könnyítő áramok, amik a testen lévő pontok érintésével aktivizálhatók.

Ezeket a pontokat könnyedén foghatod magadnak, vagy akár a gyerekednek, aki nem tudott mértéket tartani az evésnél. Néhány egyszerű fogással olyan áramlást lehet beindítani a szervezetben, amitől könnyebbé válik az emésztés. Ez a trükk az Éltető Áramlat módszere!

A fogás az, hogy az egyik kezed ujjaival körbefonod a másik kezed hüvelykujját. Ez szervi szinten segít optimalizálni a gyomor a lép és a hasnyálmirigy működését. A második lépés pedig az, hogy az egyik kezed ujjaival körbefonod a másik kezed középső ujját. Ez szervi szinten segít optimalizálni a máj és epehólyag működését.

Nem kell szorítani, és annak ellenére, hogy csak gyengéden tartod az ujjadat, azt fogod észrevenni, hogy nagyjából a pulzusodnak megfelelően lüktetni fog az ujjad. Innentől érdemes még pár percig tartani a fogást, akár hosszasan, ameddig a panasz el nem múlik.

Az is előfordul, hogy a lüktetés nagyon erősen és szinte azonnal elindul ez azt jelenti, hogy az ahhoz az ujjhoz tartozó szerv, vagy szervek túl vannak töltve, és ezt a túl energiát el kell vezetni. Ilyenkor ugyanúgy kell tartani, azzal a különbséggel, hogy érdemes megvárni, hogy lecsillapodjon az erős lüktetés, akármeddig is tart az. Legtöbbször ez is perceken belül megoldódik.

Ez egy egyszerű, de hasznos trükk arra, ha túleszed magad, de az Éltető Áramlat tanfolyamon megismerheted azokat a pontokat a testen és azokat a fogásokat, amivel még hatékonyabban, és rövidebb idő alatt oldhatod meg a kellemetlenséget.

Az Éltető Áramlat ennél sokkal többre is képes.

Az élet összes területét magába foglalja. Nem lenne jó, ha tudnád, mit tegyél, ha baj van?