Ha ciki a probléma!

Ha legszívesebben úgy mesélnéd el egy segítőnek a problémádat, hogy “az egyik ismerősöddel fordult elő”, vagy “az egyik barátodnak van egy olyan probléma…”

problémaMit tehetsz akkor ha olyan problémád van, amit mások előtt nem szívesen vállalnál fel? Természetesen bújhatod az internetet és próbálhatsz mindenféle igaz, vagy kevésbé igaz válaszokat találni magadnak arra, hogy mi a probléma.

A buddhista szerzetesek úgy döntöttek, hogy nem fordulnak senkihez a problémájukkal, hanem saját magukat kezelik. Kidolgoztak egy olyan módszert, amivel megoldást találtak a testi vagy lelki tüneteikre.

A testünk önmagában is rendelkezik bölcsességgel, ennek az egyik jele, hogy vannak öngyógyító mechanizmusok. Ha ezek nem működnek, segíteni lehet, hogy beinduljanak.

Vannak a testen olyan pontok, amelyeket ha összekötünk, akkor beindul az éltető áramlat. Sokszor az is elég, ha esténként a tv előtt két pontot megfogsz a testeden és áramoltatod. Ezzel beindítod az öngyógyító mechanizmust. Ezzel segítheted a probléma megoldását.

Ha te is szeretnéd beindítani az öngyógyító mechanizmusaidat, esetleg segíteni szeretnél a szeretteidnek, gyermekednek, szánj két napot a tudás elsajátítására.

Az idén egy alkalommal Szegeden még megtanulhatod tőlem ezt a módszert!

A módszer ma már Magyarországon is tanulható, régen titkos tanoknak számított.
Két nap alatt elsajátíthatod az alapokat és már akár a második nap végén hazamehetsz a gyermekedhez vagy a párodhoz és segíthetsz a fájdalmainak csökkentésében, megszüntetésében.

Jelentkezni tudsz e-mailben, vagy telefonon.
A részleteket itt találod meg.