késel

Késel? Gyakran? Ezt teheted!

Három fontos mögöttese lehet annak, ha folyton késel:

– Az emberek legtöbbször nem szórakozásból késnek. Létezik lelki háttér is, amikor az ember nem akar odaérni bizonyos helyekre, mert nem szívesen megy oda.

Ezt nehéz kezelni, mert a belső ellenállásunk feloldásához a saját magunkhoz való őszinteség kell. Rá kell jönni, hogy miért nem jó odamenni és mit kell tennünk ahhoz hogy ez megszűnjön? Pl. egy olyan munkahelyre megyünk késve, ahol nem szívesen dolgozunk.

– Van úgynevezett konfliktuskerülő késés, ahol túl sok mindent bevállalunk és nem merünk bizonyos dolgokra nemet mondani. Ezért a túlszervezés miatt valahonnan biztosan el fogunk késni. Itt nagyon sokat segít a nem szócska kimondása és a kevesebb-több elve.

– Sokan nem tudják, hogy ha késel, az nem csak egy rossz szokás, hanem van energetikai háttere is.

Léteznek olyan energia áramlási folyamatok a szervezetben, amelyeknek a lelassulása szintén késést eredményez. Viszont ezeket megtanulhatod áramoltatni akár napi pár perc önkezeléssel.

Ha megkeresel, megtanítalak azokra az önkezelő technikákra, amelyekkel felpörgetheted az életed. Ha hajlandó vagy több időt is rászánni, akkor egy két napos tanfolyamon megtanulhatod az egész szervezetet egészségesen működtetni, vagy szeretteid, családtagjaid problémáiba besegíteni.

Az idén még egy éltető áramlat tanfolyamot tartok:
2019 november 9-10-én.

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben pedig itt.