Szerinted mennyi idő kell az egészségedhez?

Az idő a leggyakoribb indok arra, hogy miért nem tudunk egészségesen élni. Időbe telik összeválogatni a jó minőségű élelmiszert, kijárni a piacra, megválogatni, hogy mit honnan szerezzünk be. Maga a főzés is időbe telik, főleg ha nem akarunk kész ételekből gazdálkodni.

időRengeteg idő a sportolás, hiszen odamegyünk, átöltözünk, sportolunk, majd utána lezuhanyozunk, és újból átöltözünk.

A pihenés is időbe telik, talán ott próbálunk a legtöbbet spórolni, lecsökkenthetjük az alvást, hogy szórakozásra vagy más elfoglaltságra is jusson idő.

Ha magaddal akarsz törődni, akkor a legegyszerűbb ha energetikailag kezeled magad. Mindig annyit kezelheted magad, amennyi időt képes vagy kiszorítani a többi tennivalóból.

15 perc ön kezelés olyan értékes lehet, mintha 1 órát sportolnál. Az energetikai ön kezelő gyakorlatok nem kötődnek speciális környezethez, vagy öltözékhez, ráadásul eszközök sem kellenek hozzá csak te magad.

Milyen könnyű is lenne, ha pár perc energia áramoltatással jobb állapotba kerülhetnél?
Az Éltető Áramlat a test energia egyensúlyát szabályozza, ami az egészség lényege.

Addig kezdj valamit a testeddel, amíg nem jelez. A jelzések, problémák amit csak azt jelzik, hogy nem úgy áramlik az energia, mint ahogy kellene. A fájdalom is egy jelzés, minél hamarabb veszed észre a jeleket, annál hamarabb szüntetheted meg a problémát.

Persze az Éltető Áramlat akkor is segít, ha már a problémák megjelennek, de az az időt, amit a testünkkel való törődésen spóroltunk, később más formában kell megadni a testednek.

Ha úgy érzed, hogy neked is szükséged van erre a tudásra, hogy egyszerűen kezelhesd magad és a szeretteidet, akkor még van lehetőség részt venni a márciusi tanfolyamon.

A következő becsatlakozási lehetőséged a tanfolyamra,
bővebben: Éltető Áramlat tanfolyam