Stressz oldás percek alatt?

Felgyorsult, intenzív világban élünk, ez pedig azzal jár, hogy megszokjuk, hogy  folyamatos a stressz. Ez a megszokás megakadályoz abban, hogy a feszültség lecsillapodjon. Ilyenkor szükséges lehet, hogy a nagy pörgésből visszatérjünk a nyugodt, békés alapállapotba.

town-sign-1148092_640Az is előfordul, hogy a környezetünk, vagy valamilyen esemény stresszt okoz, és a stressz állapotában nem tudunk száz százalékot teljesíteni, arról nem is beszélve, hogy a folyamatos feszültség a pihenésre és az egészségre is rányomja a bélyegét.

A feszültséget enyhíthetjük, vagy akár meg is szüntethetjük azzal, ha a két kezünkkel a képen látható pontokat fogjuk, mégpedig az ujjaink hegyével, vagy ha másképp nem megy, akkor a tenyerünkkel. Ezek a pontok a térdízület belső felén találhatóak, gyakran a ”párnán”. Ahogy ezeket a pontokat tartjuk, azt lehet észrevenni, hogy a pulzushoz hasonlóan elkezdenek lüktetni. Folyamatos pulzálás érzékelhető egy idő után.

ep111Amikor elkezdődik ez a pulzálás, legalább 3 percig tartsuk folyamatosan. Igény esetén tovább is lehet tartani, mert egy kiegyenlítődés, harmonizálás történik ilyenkor, nem lehet semmit túltölteni. Az eredmény sokszor szinte azonnal érezhető.

Ez a pont a test minden részére hatással van, így ez egy univerzális pont. Fejfájásnál, idegességnél, reggeli nehéz felkelésnél, mindenfajta elengedésben, és testsúlycsökkentésben is segít.

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan segíthetsz magadon és másokon, megtanulhatod az Éltető Áramlat tanfolyamon: Éltető Áramlat tanfolyam Budapesten és Szegeden

A módszerről bővebben: http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat/

Jelentkezz most, hogy lefoglald a helyed, mert ezek az utolsó Éltető Áramlat tanfolyamok ebben az évben.