Segítség szavak nélkül

Van, aki szeretne segíteni mások problémáin, de nem a szavak segítségével. Lehetséges ez? Igen, érintéssel.

szavakVan, akinek a beszélgetés, a probléma boncolgatása teher, mert úgy érzi, hogy átlép egy bizonyos határt, ahonnan már kényelmetlenné válik a segítségnyújtás.

Van lehetőség arra, hogy segíts másokon, anélkül, hogy beszélgetni kellene vele, vagy a gondolatait kellene kibogoznod, netán szembe kellene menni a hitrendszerével.

Szavak nélkül? Hogyan?

A testen keresztül el lehet érni a problémák forrását, és mint sokszor kiderült, hogy nem is a konfliktussal vagy a probléma elemeivel kellett foglalkozni, hanem egyszerűen a látásmód változott meg. Ez sokszor elég ahhoz, hogy a probléma feloldódjon. Pár pont érintése segítségével.

Az Éltető Áramlat minden feszültséget, problémát, betegséget a testen keresztül közelíti meg, oldja, anélkül, hogy bármiről beszélni kellene. A pszichés problémák is oldódnak, nem egy alkalommal gyorsan, anélkül, hogy a problémát boncolgatni kellett volna, vagy rá kellett volna jönni valamire.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Szegeden:
2017. augusztus 12-13-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Új Lemúria sorsfordító műhely, Szeged, Tavasz u. 19

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018