A hiba, amiről ha tudtam volna, sokkal könnyebben ment volna minden.

Akik foglalkoznak alternatív gyógyászattal, de akár a hétköznapi életben is, időnként szembesülnek azzal, hogy nem indul el a változás. Akármennyire erőlködnek. Várj, lehet, hogy pont ez a hiba?

Szokták mondani, hogy akin dolgozunk, jó, ha hisz a javulásban, a gyógyulásban. A tapasztalat az, hogy azoknál is történt változás, akik kifejezetten szkeptikusan álltak a módszerekhez.

Ez is bizonyítja, hogy az a fontos, hogy mi magunk hogy állunk az egészhez. Rendben, hiszünk benne, vagy bízunk, az semmiképpen nem árthat, de mégis van egy pillanat, ami megakadályozhatja vagy megnehezítheti, hogy történjen valami:

A hiba a túlzott nekifeszülés.

Bár megtanultuk, hogy minél több erőt fejtünk ki, minél jobban erőlködünk, annál jobb eredményt érünk el, a gyakorlatban ez nem hasznos.

A természetgyógyászat és az alternatív gyógyászati módszerek nagy része azon alapul, hogy mi kitisztítjuk az utat a természet előtt, és az pedig teszi a dolgát a javulás irányába. A természet soha nem erőlködik, csak teszi a dolgát.

Mit tehetsz?

Ha körülnézel a természetben, minden laza, nyugodt, sehol nincs feszültség.

Amikor túlzottan el akarod érni a célod, az akadályoz is egyben. Gondolj egy folyóra. Nem erőlködik. Amint valamilyen erő megjelenik, ott legtöbbször megszűnik az optimális áramlás, ami akadályt teremt.

Ha lazán kezdesz bármihez, sokkal nagyobb az esély a sikerre. Persze a lazaság nem nemtörődömséget jelent, az ugyanolyan hiba lenne.

Másrészt ha van egy probléma, legyen B terv, mert az is akadály lehet, ha mindenáron egy bizonyos módon akarja valaki megoldani a problémát, például, mert nem akar orvoshoz menni. A probléma megoldását kell szem előtt tartani, nem a félelmeket és elvárásokat.

A túlzott erőlködés is oldható. Akár a test energetikáján keresztül is. Ilyen módszer például az Éltető Áramlat.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Szegeden:
2017. augusztus 12-13-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Új Lemúria sorsfordító műhely, Szeged, Tavasz u. 19

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. szeptember 16-17-én 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018