Segítség! Nyűgös a gyerek!

Előfordul, hogy nem tudom, hogy mi a bajom csak egyszerűen „nyűgös” vagyok. Nincs konkrét körülhatárolható probléma, csak valahogy semmi sem jó és a világ is mintha nem úgy működne, mint szeretném.

segítségEgy gyereknél ez még nehezebb, mert sokszor ő még kevésbé tudja, hogy mi a baja. Ezt a hangulatváltozást ugyanúgy élik meg a gyerekek, mintha fizikai fájdalmat éreznének. Ez nem véletlen, hiszen az érzelmek és a gondolatok ugyanúgy a testhez tartoznak.

Vannak olyan áramlatok, amelyek harmonizáló hatásúak, a gyerek szívesen fogadja, mert érzi, hogy lenyugszik tőle, hogy elmúlik a feszültség. Érintéssel befolyásolhatjuk azokat a folyamatokat, amik a testben zajlanak, így segítség lehet a a rossz kedv megváltoztatásában.

Az is jó érzés, hogy az áramlatok akkor is segítenek, ha nem tudjuk pontosan hogy mi a baj. Nem lehet tévedni, mint egy gyógyszernél, amikor attól félhetünk hogy nem megfelelő hatóanyagot, vagy mennyiséget adunk a szervezetnek. Sokszor elég akár egy-két pont áramoltatása ahhoz, hogy elmúljon az ismeretlen eredetű feszültség.

Saját magamon is alkalmazom az áramoltatást, amikor nem érzem magam jól a bőrömben, különösen akkor, ha nem tudom, hogy mi lehet az oka. Pár perc alatt nemcsak elpárolog a rosszkedv, vagy a nyűgösség, hanem teljesen megváltozik az is, ahogyan a világot látom.

Éppen ezért ajánlom az áramoltatást felnőtteknek is, hiszen szülőként is jól jöhet egy kis segítség, hogy türelmesebb lehess, amikor szükség van rá.

A segítség áramoltatás formájában gyorsan, akár percek alatt is kifejti a hatását.

Ha téged is érint ez a témakör, vagy valakit a környezetedből, ezt a tudást magadévá teheted egy hétvégi Éltető Áramlat tanfolyamon. Az aktuális, novemberi tanfolyamról ITT, a módszerről pedig ITT olvashatsz.