Segítség! A lányom mindig felfázik!

Sajnos a test könnyen megjegyzi a hibás működést és egyre könnyebben produkálja azt. Az egyik legjellemzőbb probléma a felfázás. Nemcsak megoldás van, de az arra való hajlamot is meg lehet szüntetni.

segítségHányszor tudtam volna segíteni a lányomnak amikor görcsbe rándult a hólyag és a vese fájdalom miatt, és én ott álltam tehetetlenül. Ma már ismerem azokat a pontokat a testen amiknek az áramoltatásával könnyen meg lehet szüntetni nemcsak a fájdalmat, de a rossz test emlékeket is, amelyek fenntartják az állapotot.

Vannak olyan kétségbeejtő helyzetek amikor az ember segítene a másiknak könnyítene a fájdalmán. Ilyenkor segítség az Éltető Áramlat használata, amely azon túl, hogy gyengéd és gyorsan hat, könnyen megtanulható. Kétféleképpen is használható, az egyik az, hogy a leírások szerint végigkövetjük azokat a pontokat, amik pontosan a probléma feloldásához szükségesek.

A másik lehetőség az, hogy úgynevezett rövid fogásokat használunk, amiket akár meg is jegyezhetünk, így bármikor használhatjuk azokat. A rövid fogások abban különböznek a részletes végig áramoltatástól, hogy bár ugyanolyan hatékonyak, mégis kicsit több idő kell ahhoz, hogy kifejtsék a hatásukat.

A felfázás esetében többféle oldalról is meg lehet közelíteni a problémát.

Az Éltető Áramlat szempontjából nem érdemes belemenni olyan „diagnózisokba”, hogy mire figyelmeztet a tünet – esetleg kényes kérdéseket boncolgatva, helyette az a fontos, hogy a test kibillent az egyensúlyi állapotából és erre a kibillent pontra figyelmeztet a test.

A konkrét probléma és a problémára való hajlamosság egy és ugyanaz az Éltető Áramlat szempontjából, tehát elegendő áramoltatással a problémára való hajlamosság is eltűnhet.

Nemcsak a segítség szempontjából, hanem minél többször áramoltatunk egy területet, annál ritkábban fordul elő a probléma, ahogy meg is szűnik az. Az áramoltatást lehet életmódszerűen is használni, probléma jelenléte nélkül is, ilyenkor fenntartjuk a test energetikai egyensúlyát, és töröljük azokat az test-emlékeket, amelyek hajlamossá tennék a problémára.

A segítség áramoltatás formájában gyorsan, akár percek alatt is kifejti a hatását.

Ha téged is érint ez a témakör, vagy valakit a környezetedből, ezt a tudást magadévá teheted egy hétvégi Éltető Áramlat tanfolyamon. Az aktuális, novemberi tanfolyamról ITT, a módszerről pedig ITT olvashatsz.