Segítség! Reggel van és kiesnek a szemeim!

Van úgy, hogy nehezen indul be a reggel, mert későn feküdtem le, nem figyeltem a testem jelzéseire, csak ültem a számítógép előtt és bámultam a monitort. Az ez utáni napokon sokszor előfordul, hogy kialvatlan, fáradt a szemem.

szemeimRégen nem tudtam mit kezdjék ezzel az érzéssel. Próbáltam magamra erőltetni egy kis alvást, de ha sikerült, csak még álmosabb lettem, ha pedig nem, akkor pedig frusztráltabb. Persze ez munkahelyen amúgy sem megoldható.

Amikor megtanultam az éltető áramlat módszerét, akkor tudtam, hogy az ilyen helyzetekre már van egyszerű és könnyű megoldás. Megkerestem a megfelelő áramlatokat, amelyek a testben fellazítja a blokkokat, amik a problémát okozzák.

Isten veled fáradt szem!

Azóta jó érzés, hogy tudom, hogyan kell a szememet energetikailag feltölteni, ha fáradt. Valamint azt is, hogy hogyan rázhatom magam rendbe ilyen alkalmakkor, hogy jobban működjek és kellemesen érezzem magam ahelyett hogy csak túl akarjam élni a napot. Nem kell, hogy kiessenek a szemeim.

Ilyenkor, amikor kialvatlan vagyonk, nem csak a szemen jelenkeznek a problémák. Az agy sem pörög úgy, ahogy kellene, feledékeny leszek. Az áramoltatással ezt is helyre lehet állítani.

Azoknak pedig, akik több műszakban, pláne ha éjszaka is dologznak, kifejezetten szükségük van arra, hogy a testük, az idegrendszerük meg legyen támogatva, hiszen ilyenkor a szervezet a tartalékaiból működik és egyéb problémák mellett a kiégés is fenyeget.

Ha nincs lehetőség változtatni, akkor is van néhány fogás, ami nekem is bevált ilyen helyzetekeben és segítettek átlendülni a holtponton. Arra is lehet ármoltatni ugyanis, hogy ha éjszaka dolgozik valaki, hogy utána könynebben tudjon aludni, ne viselje meg annyira a váltás és arra is lehet áramoltatni, ha valaki éjszaka sokáig fent akar maradni, mert éppen úgy akadt dolga.

Mire jó még?

Ugyanígy lehet segíteni az álmatlanságon és a nehéz ébredésen is.

Nagyon fontos a pihenés, fontos az elegendő alvás (amiből mindenkinek ismernie kell, ki kell tapasztalni a saját alvásigényét, azért az tudható, hogy hat óra alvás nem mindenkinek elég), de néha jól jön egy kis segítség, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztük.

Ha téged is érint ez a témakör, vagy valakit a környezetedből, ezt a tudást magadévá teheted egy hétvégi Éltető Áramlat tanfolyamon. Az aktuális, novemberi tanfolyamról ITT, a módszerről pedig ITT olvashatsz.