Segítség! Itt a Karácsony, itt a trakta a gyomornak!

Ünnep ide vagy oda, nehéz megállni hogy ne együnk a sok finom falatból amit az Ünnepi asztalon elénk tálalnak.

KarácsonyPersze az lenne a legjobb, ha kevesebbet és válogatva ennénk, de ha egész évben odafigyeltünk, akkor különösen nehéz megállni, hogy ne kóstoljunk meg minden ételt, hiszen olyan jól néznek ki. Ilyenkor készül az az étel is, ami sokak kedvence, ebből aztán nem lehet csak keveset enni.

Szerencsére van megoldás.

Ha túl sokat eszünk, előfordulhat például hasfájás, vagy más kellemetlen érzés, erre vannak tabletták, amik enyhülést hozhatnak, de ezek sincsenek mindig kéznél és előfordulhat, hogy van mellékhatásuk is.

Az Éltető Áramlatban van néhány fogás, amivel megkönnyíthetjük az emésztés folyamatát. Teljesen természetes, hogy amikor fáj a hasunk, akkor a tenyereinkkel körbeöleljük azt. Ezzel a fogással, hogy a köldök feletti 10-15 centis részt a tenyereinkkel betakarjuk, olyan energetikai pontokat aktivizálunk, ami segíti az emésztést.

Ezen a területen van szervként a gyomor, máj, epehólyag, és a hasnyálmirigy, amik fontosak az emésztés szempontjából, de itt nem energiát adunk ezeknek a szerveknek, hanem az Éltető Áramlatban ezeknek a pontoknak az érintésével visszaállítjuk az energiaáramlást, ami hasonló, mint a vérellátás, csak nem látható.

Van egy másik lehetőség is.

Mégpedig az, hogy a hüvelykujjunkat körbefogjuk a másik kezünk tenyerével és úgy tartjuk perceken keresztül. Ez a fogás önmagában a gyomornak segít. Mivel az emésztésben több szerv is részt vesz, ezért érdemes megismételni az ujj fogást a többi ujjunkon is.

Az ujj megfogásánál pár perc, vagy akár pár másodperc után pulzálást lehet érezni, ami a pulzusunkhoz hasonló. Ilyenkor érdemes tartani még pár percig, amíg a panasz meg nem szűnik. Van viszont olyan eset is, amikor szinte azonnal elég intenzíven el kezd pulzálni. Ilyenkor addig kell tartani, amíg ez az intenzív pulzálás alábbhagy, mert az ilyen esetekben valahol nagy energia torlódott fel, amit el kell oszlatni.

Az Éltető Áramlat nem csak önmagunk megsegítésére használható, másoknak is segítséget nyújthatunk, például a családtagjainknak.

Az egyik tanítványom így írt erről:

„Amióta használom az éltető áramlatot, sokkal könnyebb megemészteni a finom falatokat, mert az energia áramoltatásával könnyebbé, hatékonyabbá tudom tenni az emésztésemet. „Könnyű megoldás a nehéz helyzetekre. Most már fejből ismerek sok olyan pontot amit gondolkodás nélkül meg tudok fogni, és segíteni tudok magamnak.
-M. O.”

 

A segítség áramoltatás formájában gyorsan, akár percek alatt is kifejti a hatását.

Ha téged is érint ez a témakör, vagy valakit a környezetedből, ezt a tudást magadévá teheted egy hétvégi Éltető Áramlat tanfolyamon. A módszerről ITT olvashatsz.