Rend a lelke mindennek!

Nincs időd? Nincs elég hely? Hát a tested? És a lelked?

rendMi van, ha ez a kérdés nem csak arról szól, hogy hogyan szervezed az életed. Mi van, ha azon is múlik, hogy hogyan szervezed az energiáidat, hogyan viszonyulsz a testedhez.

„Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint, úgy bent.”

Biztos hallottad ezt már párszor és nagyon lerövidítve úgy is lehet érteni, hogy a zűrzavar, ami benned van, jelenik meg az életedben – kívül. Ez azt is jelenti, hogy ha azt akarod, hogy rend legyen, akkor kezdd belül.

De mi van, ha az egyszerűbb utat választod és az érzelmeidet és a gondolataidat eleve a testeden keresztül alakítod ki az egyensúlyt, gyorsan és hatékonyan. A tested energetikája határozza meg a gondolataidat, hát miért küzdenél vele, amikor a test energetikai helyreállításával minden mást is helyretehetsz?

Az Éltető Áramlat egy fontos hasonlatra hívja fel a figyelmet: hogy az életenergia hogyan áramlik, ez szabályoz mindent. Ha valahol elakadás van, az hatással lehet nemcsak a testünkre, szerveinkre, de az érzelmeinkre, gondolatinkra és arra, ahogy látjuk a világot.

Ez utóbbi nagyon fontos, mert a legtöbbször, amikor az Éltető Áramlatot használod, nemcsak az érzelmek oldódnak, hanem szó szerint megváltozik, ahogy látod a világot. Például az elején haragszol mindenkire, pár perc áramoltatás után pedig kisimulva érzed magad és sokkal megértőbb vagy. Ettől még lehet véleményed, de tisztábban átgondolhatod a helyzetet.

Mindennek megvan a helye és az ideje!

Például a következő Éltető Áramlat tanfolyamnak is, ahol megmutatom, hogy hogyan lehet rend benned és az életedben, az energetikai áramlás és egyensúly visszaállításával.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. november 25-26-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018