A nyugati orvoslás házipatikájából mi hiányzik?

Amikor egy konkrét ponton fáj valamid, jó lenne tudni hogy milyen problémára hívja fel a figyelmed. A buddhista szerzetesek ezeket a pontokat feltérképezték és így lehetőségük volt a problémát orvosolni.

Éltető ÁramlatMilyen jó lenne, ha minden háztartásban lehetne egy olyan test térkép, amelyen be lennének jelölve ezek a könnyen elérhető pontok és segítségükkel csökkenthetnénk a fájdalmat, vagy a pontok áramoltatásával akár meg is szüntethetnénk a problémát. A probléma okával együtt.

A jó hír az, hogy ma már bárki hozzájuthat ehhez a testtérképhez és az általa megszerezhető tudáshoz. Két nap alatt megtanulhatóak a Testtérképhez kapcsolódó fogások az Éltető Áramlat tanfolyamon.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. november 25-26-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018