Legyél már megértő!

Hogy tudnál valakit megérteni, ha nem tudod, hogy mi zajlik benne?

megértőEgy hölgy azzal keresett fel, hogy a házassága az utolsó hajszálon függ és segítsek neki megváltoztatni a férjét, mert az elviselhetetlen. Vagy ül, vagy fekszik a kanapén és nem veszi ki a részét az otthoni feladatokból. Próbál megértő lenni, de nem megy.

Miután felmértem a helyzetet, kiderült, hogy a férj, miután végigdolgozta a napot, hazautazott és otthonra már teljesen elfogyott az ereje. A felmérésből kiderült, hogy ezt az okozza, hogy a munka, amit végez, az adottságitól teljesen távol áll, így a munka többszörös energiát igényel, ami el is fogy a nap végére.

Ez az információ segített abban, hogy megértse a probléma forrását. Innen mondhatjuk, hogy megértő tud lenni.

A helyzeten a férj oldaláról azzal lehet változtatni, hogy megpróbál olyan munkát vállalni, ami közelebb van az adottságaihoz, így nem őrli az fel az összes energiáját. Így marad ereje a családi életre, és amint eléggé feltöltődik, részt is fog benne venni.

Ez csak egy egyszerű példa arra, hogy ha értjük, hogy mi zajlik, könnyebben megoldást találunk a problémákra.

Másrészről olyan módszerekkel, mint az Éltető Áramlat, bármilyen élethelyzeten tudunk javítani az energiák áramoltatásával, hogy nyitottabbak legyünk a megoldásra, és más szemmel lássuk a világot. Segít az önismeretben, és mások megértésében is, és abban, hogy a helyzeteket egy magasabb szintről lássuk.

Arról nem is beszélve, hogy elengedhetsz mindenfajta érzelmet, az olyanokat is, amik már régen elraktározódtak a testben.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. november 25-26-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 (kukac) gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018