Pontok, amivel leteheted a terheket!

Nemrég megkeresett egy ügyfelem, egyéni tanácsadásra jött. Alvási problémái voltak és abban segítettem neki, hogy megtanítottam olyan önkezelő technikára, amellyel rendezheti a problémáját az alvásával kapcsolatban. Hordozott még terheket, amiket segítettem neki letenni.

terheketVégigvettük, hogy milyen szerveket kell áramoltatni és be is gyakoroltuk. A végén megkérdezte, hogy meg tudnám elmondani neki, hogy hátul a lapockájánál egy pont miért fáj?

A fájdalmas pontot beazonosítottam azon a test térképen, amit az éltető áramlat módszernél alkalmazok és rögtön megértettem, hogy az a pont van elakadva, amely a dolgok befejezésével és új dolgok beindításával van kapcsolatban.

A test felszínén található áramoltatási pontok nem csak a fizikai problémák feloldására használhatók, hiszen felelősek azért is, hogy hogyan működünk, vagy hogyan érezzük magunkat. Jelen esetben az a pont az múlt lezárásáért és az újrakezdésért felel.

Tehát a testen felbukkanó jelzések figyelmeztetnek arra is, hogy a lelkivilágunkban, ez életünkben milyen elakadások vannak. Nem véletlen, fontos az összefüggés. Képletesen a háton lévő pontokat tekinthetjük úgy is, hogy ott hordozzunk a „terheket” és ezen pontokat használhatjuk arra is, hogy letegyük ezeket.

Ügyfelem elmondta hogy épp munkahelyet szeretne váltani és nagyon izgul miatta, de egyszerűen képtelen váltani. Bár már minden afelé mutat, hogy váltson, mégis képtelen rá. Megmutattam neki azt az önkezelő fogást amely ebben az esetben segíthet neki elmulasztani a blokkot a testében és az életében és leteheti a terheket.

Azóta visszajelzett, hogy ahogy áramoltatta a pontokat magán, azon túl, hogy jobban aludt, a munkahely problémája is megoldódott. Ahogy áramoltatta magát, azt vette észre, hogy egyre kevésbé érezte képtelennek magát a régi munkahelyről váltani, végül lekerült róla ez a súly, már úgy érezte, hogy csak egy döntés kérdése.

Összességében az áramoltatás segít letenni testi és lelki terheket, segít az elengedésben.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.