Halgass Yoda mester tanácsára!

Amikor valamit próbláunk megtenni, amikor mindenfélét kitalálunk arra, hogy miért nem tesszük. Próbálunk fogyni, többet akarunk mozogni, jobban oda akarunk figyelni a kiadásainkra, az egészségünkre, vagy munkahelyet váltani…

YodaYoda mester tanácsa:
„Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”

Én azzal szoktam motiválni magam, hogy áramoltatom az energiákat a testemen található pontok segítségével. Az Éltető Áramlat módszerével rengeteg élethelyzeti problémának az elakadását tudom kezelni.

Különösen sokat segít, figyelem a testi és lelki tüneteket, amelyek segítségével meg tudom állapítani, hogy milyen áramlatok okozzák a motiválatlanságomat.

Legtöbbször reggel felkelés után szoktam áramoltatni, így beindulnak az energiák bennem és megszűnik a dolgok elkerülése.

Minden jelzés fontos: ez lehet bárhol egy enyhe fájdalom, húzódás, a bőr nyirkossága, Álmatlanság, vagy indokolatlan fáradtság. A problémák mögött energia Áramlások elakadásai húzódnak.

Az, ha valaki motiválatlannak érzi magát, vagy nem jut egyről-kettőre, ugyanúgy elakadás, amit rendezni lehet az energiák áramoltatásával.

Az Éltető Áramlatban nem energiát adunk, hanem a test természetes belső energiafolyamát állítjuk vissza, ami valamilyen hatásra elakadt. Az áramoltatás után, amikor az elakadások megszűntek, a testi, lelki és szellemi szinten is harmóniába kerülünk.

Yoda mester ajánlásával.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.