Mit mutat a belső iránytűd? Tudod mit kellene tenned? Íme!

Vannak, akik zsigerből érzik, hogy mit kellene tenniük és könnyen követik is azt, és vannak, akiknek szükségük van külső útmutatásra. Könnyen visszaszerezheted ezt az érzéket.

Isteni hang, felső én, lelkiismeret. Bármilyen formában jelenik meg az életedben, lehet, hogy hallod, vagy tudod, hogy mit kellene tenned a boldoguláshoz, de az is lehet, hogy elmegy a füled mellett.

Támadhat olyan érzésed, hogy valamit meg kellene tenni, annak ellenére, hogy az esetleg kényelmetlenséget okoz. Mégis, ha odafigyelsz érezheted, hogy mi lenne a helyes.

Amikor leragadsz annál az érzésnél, hogy az számodra kellemetlenséget okoz, vedd figyelembe azt is, hogy hosszú távon mit teremtesz vele. Ha belegondolsz, hogy megteszel valamit amit helyesnek tartasz, és a jövőbeni következményekre gondolsz, ha tényleg helyes számodra, nyugodtsággal fog eltölteni.

Mégis miért van szükség a törvényekre? Azért, mert nem mindenki van ráhangolódva, hogy mi a helyes és mi nem.

Biztos veled is történt olyan esemény, ami érzelmileg mélyen érintett. Ezek érzelmek formájában eltárolódnak a testben és befolyásolják a döntéseidet, gondolataidat és azt, hogy menyire vagy tisztában azzal, hogy mit kellene tenned.

A jó hír az, hogy ezek az érzelmek, energiák elengedhetők, ami lehetővé teszi, hogy újra halld a belső hangod.

Az Éltető Áramlat ebben is tud segíteni, hiszen gyengéden – anélkül, hogy át kellene élni esetleg kellemetlen érzéseket, bármilyen dráma nélkül – oldja a blokkokat és a negatív érzelmeket. Anélkül, hogy kutatni vagy érteni kellene azokat.

Ez egy nagyon hatékony lehetőség arra, hogy megszabadulj azoktól a blokkoktól és érzelmektől, amik nem engedik meg, hogy érezd, hogy számodra mi a helyes, hogy merre kormányzod az életedet jó irányba. Hogy érezd, hogy mi a jó neked.

Az Éltető Áramlat nevű módszer egy könnyen elsajátítható, gyengéd, de hatékony technika. A testen található 26 pont meghatározott sorrendű érintésével hat. Segítségével gyors segítséget lehet nyújtani önmagunknak, és a hozzátartozóinknak, valamint segít megváltoztatni a szokásainkat és visszaállítani a belső békét és elégedettséget.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

A kétnapos tanfolyam időpontja Budapesten:
2017. november 25-26-án 10:00 – 17:00 óráig
Helye: Éden stúdió, Budapest, IX.ker. Ráday u. 29.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

Németh Miklós
e-mailben: nemethmiklos77 kukac gmail.com
telefonon: 06 30/376-8018