Neked milyen magyarázat kell? Szívesen adok!

Az embernek nagyon sok megmagyarázni valója van. Miért nem működik az élete, miért nem keres meg a megfelelő állást amiben jól érezhetné magát vagy miért nem tud lefogyni? Legtöbbször csak magyarázat kell.

magyarázatA válasz: keress valakit akit hibáztathatsz! Kezdd a szüleiddel, akik Nem mutatták meg, hogy kell jól működtetni az életet. Folytasd a környezetedben lévő szeretteiddel, barátaiddal, akik nem találják a helyüket világban.

Majd végül magyarázd meg magadnak, hogy miért nem tudsz egészséges maradni, miért nincs időd odafigyelni az étkezésedre, A tested sürgető jelzéseire.

Bármelyik magyarázatot használod fel, mindegyik igaznak fog bizonyulni. De miért is szeretnéd ezt igazolni? Mitől lesz ez jó neked?

Mennyivel egyszerűbb lenne egy-két dolgon változtatni körülötted? Semennyivel! Viszont amíg az első verzió nem vezet sehova, a második változat jobb érzést produkálhat.

Kezdhetnénk mindjárt azzal, hogy megtanulod, hogy hogyan kezelheted magad, ezzel fájdalmakat megszüntetni megelőzni. Amit a buddhista szerzetesek meg tudtak csinálni saját magukon, hogy testileg-lelkileg fejlődjenek, az számodra is elérhető.

Ha nem keresned a kifogásokat és szánsz két teljes napot arra, hogy megtanulj egy olyan módszert, ami segít, akkor mindig ott lesz a kezedben a lehetőség az érzelmeid kezelésére, a testi tüneteid csökkentésére. Magyarázat helyett.

Na Érdekel?

Az Éltető Áramlatot legközelebb Budapesten, 2018. október 20-21-i tanfolyamon sajátíthatod el.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.