Neked is vasból van a gyomrod?

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy olyasmit evett, amit nem kellett volna, de utólag már hiába okos az ember. Amit viszont kevesen tudnak, hogy gyorsan lehet ilyenkor segíteni, ha tudjuk, hogy mit kell tenni. Hogy megvédd a gyomrod.

gyomrodNemrég egy ismerősöm keresett meg azzal, hogy ételmérgezése van és bár járt vele orvosnál, hogy nem-e tudnék gyorsítani a javulásán. Az orvos hazaküldte, hogy pihenjen és szedjen széntablettát, ha szükséges.

Nem az a fajta ételmérgezés volt, ami miatt az ember kórházba kerül, de éppen annyira rossz volt az émelygés, az erőtlenség és a kedvtelenség, hogy egész nap csak feküdt. Bármibe kezdett, a tünetek csak rosszabbak lettek, és rövid időn belül újra az ágyban találta magát.

Azért kért segítséget, mert már a harmadik nap érezte rosszul magát és körülötte zajlott az élet és nem engedhette meg magának, hogy akár egy hétre kiessen. Az egyetlen, amit tehetett, hogy zsibbadtan bámult ki a fejéből és a tv-t nézte. Ahogy mondta, azelőtt egész életében nem nézett ennyit tv-t, és már kezdte unni.

Megbeszéltük, hogy segítek, és ha nem változik elég gyorsan, a legrosszabb esetben újra meglátogatja az orvosát. Az ujjfogásokat is használta előtte, ami enyhülést hozott, de szerette volna, ha a probléma megszűnik egyszer s mindenkorra. Tegye fel a kezét, aki nem szeretne megszabadulni a kellemetlenségektől minél gyorsabban. Ugye?

Ilyenkor, amikor valami trauma éri a testet, vagy átmenetileg legyengül, hogy megvédje magát a további károsodástól, energetikailag lekapcsol, ami miatt lassabb a gyógyulás.

Szerencsére ezen lehet segíteni, mégpedig áramoltatással. Ebben az esetben komolyabb áramoltatásra volt szükség, összesen hat szerváramot áramoltattam (minden szervhez tartozik egy-egy energiacsatorna, ami támogatja a működését), és az émelygést mintha elfújták volna.

Nagyjából egy óra alatt teljesen megszűnt a probléma. Őszintén szólva ez még engem is meglepett, hogy ennyire gyors lehet a változás olyan esetben, ami már napok óta tart.

Hogyan védheted meg a gyomrod?

Nem csak problémás esetekben érdemes az áramoltatást használni, hanem megelőzésképpen is. A civilizáció nem teljesen az emberre lett tervezve, mindig van, akinek a testében stresszt okoz. Ezért érdemes időt szakítani rá és időnként megtámogatni a testünk működését energetikailag.

Ha törődsz vele, nem kell, hogy túlérzékeny legyen a gyomrod.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.

Az idén még csatlakozhatsz: a következő tanfolyam időpontja 2018 augusztus 4-5!