Mit tehetsz a macskajaj ellen?

Itt a péntek és készülsz a bulira, de mi lesz utána? Macskajaj? Ha a másnaposság miatt nem vagy jól, tehetsz valamit ellene egy egyszerű fogással, ami már sokaknak bizonyította a hatékonyságát.

macskajajEleve az első lehetőség, hogy nem kell eljutni a macskajaj állapotába. De ha már megtörtént a jaj, van fogás, ami segít ilyenkor. Ez persze nem azt jelenti, hogy innentől fogva büntetlenül meg lehet úszni a tivornyát.

Volt egy lány aki az egyik tanfolyam előtti este túl nagy bulit csapott. A következő napi tanfolyam reggelén annyira rosszul volt, hogy nem tudta eldönteni, milyen formában létezzen, annyira szenvedett a hányingertől, a hasmenéstől és a fejfájástól.

Aztán az egyik fiú aki ismerte az Éltető Áramlatot, megfogott a nyakán két pontot és 10 perc múlva a másnapos lány határozottan jobban érezte magát. Annyira, hogy aktívan részt tudott venni a tanfolyamon és már nem szenvedett a tünetektől.

Előre leszögezem hogy senkit nem szeretnék alkoholizálásra vagy más szerek használatára buzdítani, egyszerűen ha már megtörtént a baj van egy egyszerű fogás amivel enyhíthető a szenvedés. Mindemellett ha baj van, határozottan javallott az orvost felkeresni.

Ez a fogás mindenfajta mérgezés vagy mérgezéses tünet enyhítésére használható, így a macskajaj esetén is.

A fogás egyszerű, a 4. nyaki csigolya magasságában, függőlegesen a nyak közepén, az izomkötegen, a gerincoszlop mellett, mindkét oldalon. Képen lehet, hogy egyszerűbb:

macskajajA fogás annyiból áll, hogy a jobb kezünk mutató vagy a középső ujj hegyét a bal oldali pontra helyezzük.

A másik lehetőség az, hogy mindkét oldali pontot fogjuk. Ha keresztbe nehezen érhetőek el a pontok (jobb kéz bal pontra és fordítva), akkor lehet ugyanazon az oldalon is fogni (jobb kéz jobb pont, bal kéz bal pont).

A pontok érintése gyengéd kell, hogy legyen, nem kell erővel nyomni. A pont érintésével elindul az áramoltatása, amit pár perc után egy érezhető pulzálás jelez. A fent említett esetben érdemes legalább 5-10 percig tartani a fogást, hogy kifejtse a hatását, vagy egészen addig, amíg a panaszok nem szűnnek vagy enyhülnek.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.

Az idén még csatlakozhatsz: a következő tanfolyam időpontja 2018 augusztus 4-5!