gyomrod

Mit tesz a gyomrod egy ilyen húsvéti trakta után?

Oké, nehezen emészt. Természetesen bevehetsz valamilyen emésztés könnyítő tablettát, de az nem mindig van kéznél.

Pontosabban csak a kezed van kéznél ilyenkor!

A buddhista szerzetesek ilyenkor sajátkezűleg használták a többlet energia elvezetésére, hogy az emésztés könnyebb legyen, vagy a fájdalom megszűnjön. Pontosabban arra, hogy a túlterhelt szervek újra energiát kapjanak és részt tudjanak venni az egész működtetésében.

Ma már hozzáférhetővé váltak az úgynevezett titkos tanok!

Ha megtanulod hogy melyik pontokat kell összekötni, megkönnyítheted a gyomrod és a szervezeted működését azzal, hogy elvezeted a kezeddel a többletenergiát, újra beindítod az áramlást.

Könnyűszerrel segíthetsz a partnerednek, családtagodnak, ha túlette magát, vagy csak nehéz volt, amit evett és szenved az emésztési problémáktól.

Szánj magadra és a problémádra két teljes napot, a segítségemmel könnyebbel szembe nézhetsz azzal, ami eddig túl nagy problémának számított. Ráadásul nem csak rólad lesz szó, hanem a szeretteidről, hozzátartozóidról is, akik lehet, hogy szintén nehézségekkel küzdenek.

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen. Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az Éltető Áramlat módszerét! Egész életedre kiható hasznos tudást adok! A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Legközelebb május 14-15-én tanulhatod meg a módszert tőlem. Hidd el, nem csak a gyomrod fogja meghálálni.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-tanfolyam-budapesten-2/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat