előnyös

Miért előnyös energetikai gyakorlattal megközelíteni a megoldást?

A szavaknak és a gondolatoknak néha túlságosan intenzív késztető erejük van, ami nem előnyös.

Amikor az ember nincs felkészülve arra, hogy változtasson, de közben mégis tenne valamit magáért, akkor az energetikai megoldások gyengéden teszik a dolgukat, előkészítve a megoldást.

Az általam megalkotott és tanított Éltető Áramlat módszere finoman segít akár fizikai akár érzelmi problémák esetén, csökkentve az ellenállást a megoldás felé vezető úton. Ha nem tudsz szembenézni a problémáiddal, vagy még nem vagy képes megoldani őket, akkor is tenned kell valamit. Ne várj arra amíg az élet valamilyen módon megoldja helyetted a problémát, mert az sokkal nehezebb mint amit magadtól tennél.

Amit az életmód guruk ajánlanak, sokszor könnyebbnek hangzik, mint a valóságban és amikor valamilyen változtatásra lenne szükség, akkor derül ki, hogy azért nem olyan könnyű. Az Éltető Áramlat a testen lévő pontok érintésével állítja helyre a test energetikai rendszerét, és mivel a test-lélek-szellem összefügg, ezért a problémák mögötti okokat is oldja, anélkül, hogy valamilyen drámában kellene részt venni.

Szánj magadra és a problémádra két teljes napot, a segítségemmel könnyebbel szembe nézhetsz azzal, ami eddig túl nagy problémának számított. Ráadásul nem csak rólad lesz szó, hanem a szeretteidről, hozzátartozóidról is, akik lehet, hogy szintén nehézségekkel küzdenek.

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen. Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az Éltető Áramlat módszerét! Egész életedre kiható hasznos tudást adok! A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-tanfolyam-budapesten-2/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat