dolgozom

Szoktad használni azt a mondatot, hogy dolgozom magamon?

Azt vettem észre, hogy ha visszakérdezek, sokszor nem is tudnak mit mondani az ügyfeleim hogy konkrétan mit is jelent az, hogy „dolgozom magamon”.

Sokféle önmunka létezik – és valljuk be őszintén – bármilyen munkáról van szó, nem könnyen vesszük rá magunkat. Nekem ebben a témában nincs nehéz dolgom, mert az Éltető Áramlat módszere a testben lévő energia pályák összehangolásával segít az adott problémák megoldásában.

Sőt nem csak akkor lehet magunkon dolgozni amikor ott van a konkrét probléma, hanem megelőzésképpen, hogy a problémákat elkerüljük, de ezek a rendszeres harmonizáló gyakorlatok a spirituális, a lelki életre is nagy hatással vannak.

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy fejlődjünk, hogy nőjünk, hogy feldolgozzunk, és mindezt a testen keresztül teszi, hiszen van fizikai testünk. Akár fizikai, akár érzelmi, akár élethelyzeti nehézségről van szó, a megoldás sosem független az adott állapotunktól.

Az Éltető Áramlat tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy nemcsak a testi problémák helyre hozatalával, hanem a lelki állapot javítást is megtanuljuk, mivel a kettő összefügg. Nem kell megijedni, nem kell táblázatokat bemagolni, elég tudni, hogy melyik pontot hol keressük a testen.

A két napos tanfolyam egy befektetés a hosszú távú testi-lelki egészséghez. Ha rászánod magad, lesz egy „bankszámlád”, egy tudásod ahhoz, hogy ha problémád van, vagy akár a körülötted lévőknek, legyen mihez nyúlni!

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen. Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az Éltető Áramlat módszerét! Egész életedre kiható hasznos tudást adok! A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Legközelebb május 14-15-én tanulhatod meg a módszert tőlem.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-tanfolyam-budapesten-2/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat

Kérlek e-mailben jelentkezz, érdeklődj a tanfolyam iránt és megírom a részleteket:
nemethmiklos77 (kukac) gmail.com