párod

Mit tehetsz, ha a párod szenved?

Amikor azt látod, hogy a párod szenved valamitől, az a késztetésed, hogy segíts neki. Felmerül a kérdés, hogy hogyan tudnál úgy segíteni, hogy közben nem veszed el tőle a tanulnivalót.

Van egy trükk: nem elvenni kell, hanem csak csökkenteni a nehézségen, hogy megmaradjon az a rész, amivel még kezdeni tud valamit. A testeden lévő energiapontok arra valók, hogy az összekötésük által csökkenjen a fájdalom, a probléma.

Az Éltető Áramlat egy olyan speciális segítő módszer, amit eredetileg a buddhista szerzetesek önmaguk és egymás megsegítésére fejlesztették ki, és valaha titkos tanoknak számítottak. Ha megtanulod tőlem a módszert egy kétnapos tanfolyamon, olyan változást indíthatsz be a kapcsolatodban, amire már egy ideje számítottál de nem történt meg.

A párod és te.

Még jobb ha mindketten részt vesztek a tanfolyamon, hogy oda-vissza tudjatok egymásnak segíteni. Egy ilyen tanfolyam közös nevezőre hozza a két embert, lesz egy olyan közös pont, ahova nehéz helyzetben is vissza lehet térni, könnyebb megoldani a nézeteltérést.

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen.

Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az éltető áramlat módszerét!
Egész életedre kiható hasznos tudást adok!

A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-tanfolyam-budapesten-2/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat