fáradt

Állandóan fáradt vagy?

Azokon túl, amit általában tudni lehet, lehet még ezernyi oka annak, ha valaki állandóan fáradt.

Nagy hangsúlyt fektetnek az alvás mennyiségére (például hogy nyolc órát kell mindenkinek aludnia, persze ez sem igaz ilyen feketén-fehéren), de sokszor hiába lenne elég az alvás az órák száma szerint, nagyon fontos még az alvás minősége.

Ahogyan fontos az elalvás képessége, úgy fontos az átalvás képessége is.

Ismerünk olyan okokat, miszerint függ az életmódtól, a táplálkozástól, az egészségi állapottól függ az alvás, de ezeken túl van még energetikai vonatkozása is.

Az egyik, hogy ha felborul az energetikai egyensúly – pontosabban az áramlás szakad meg, az az alvás funkcióját gátolja, ha egyáltalán sikerül elaludni, akkor az nem jó minőségű és olyankor fáradt lesz az ember.

A másik, hogy az energiák mozgása egy fajta rendszer szerint kell, hogy működjön, ilyen például a cirkadián ritmus, ami ha el van tolódva (ilyenkor merül fel, hogy ha valaki éjszaka is dolgozik, az komoly terhet ró a szervezetére és ha rajtam múlna, akkor megszüntetném az éjszakás műszak intézményét), képtelen elaludni az ember vagy ha sikerül is elaludnia, akkor is rövidesen felébred és képtelen lesz aludni. A végeredmény ugyanaz: fáradt lesz.

Szerencsére az Éltető Áramlat tud segíteni ezeken. Lehet javítani az elalvás képességét és az átalvásét is. Áramoltatással segíteni lehet a pihentető alvást, ami nem csak a rossz közérzet miatt vagy a kialvatlanság miatt fontos, hanem azért is, mert a jó alvás közben regenerálódik a testünk, regenerálódnak a szervek.

Az Éltető Áramlatot be lehet építeni a hétköznapokba is, akár megelőzésképpen.

Szánj rá két napot az életedből és tanuld meg tőlem az éltető áramlat módszerét!
Egész életedre kiható hasznos tudást adok!

A tanfolyamról államilag kiállított tanúsítványt adok.

Következő tanfolyam Budapesten lesz az idén egy alkalommal:
https://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat-tanfolyam-budapesten-2/

A módszerről bővebben itt olvashatsz:
http://www.tobbminttudat.hu/elteto-aramlat