Mit tehetsz azért, hogy a tv nézés ne legyen holtidő?

Az Éltető Áramlat használható tv nézés közben, ezzel egyensúlyba hozhatod magad, vagy segíthetsz a problémákon. Csak a kezeidre van szükség.

tvÉn sokszor bosszankodtam amiatt, hogy ott ragadtam a tv előtt, vagy a számítógép előtt. Vagy hosszabb beszélgetésben találtam magam a telefonon keresztül és úgy éreztem hogy túl sok idő telt el anélkül, hogy valami hasznosat tettem volna.

Viszont amióta ismerem az Éltető Áramlat módszerét, azóta mindig áramoltatok egy két olyan területet, amivel segítek a szervezetemben dolgokat elrendezni.

Például egyensúlyba hozom a gyomor működésem, vagy kicsit lelazítom az agyamat, ha sokat dolgoztam. Sőt, sokszor még arra is jut energiám, hogy ne csak magamat kezeljem, hanem a feleségemet is, amikor nagyon fáradt.

A kutyáim és macskáim elég ösztönösek ahhoz, hogy időközönként maguktól is kérik a kezelést, úgymond a kezem alá fekszenek.

Az energia áramoltatás egy nagyon ügyes módszer, a kezemen kívül csak a „recept” könyvemre, azaz a tanfolyami jegyzetre van szükség. De a jellegzetes kezelésekhez már nincs szükségem súgásra sem, hiszen a fogások egy része annyira egyszerű, hogy könnyen megjegyzem. Jó néhány áramoltató fogást már fejből tudok, hiszen nap mint nap áramoltatok.

Az áramoltatás közben tehát nincs szükség feszült figyelemre, lehet tv-t is nézni, vagy akár beszélgetni is, csak a kezeinket használjuk.

Ha te is szeretned jól kihasználni a holtidődet, a módszert két nap alatt elsajátíthatod.

Legközelebb Szegeden tartok éltető áramlat tanfolyamot: 2019. Május 18.-19-én (as jelentkezési határidő április 30). A tanfolyamról és a módszerről itt olvashatsz bővebben:

A tanfolyam részleteiről itt olvashatsz.

A módszerről bővebben itt tudsz olvasni.