Te hogy bírod, ha meleg lesz?

Észrevetted, hogy évről-évre egyre szélsőségesebb az időjárás? Egy héten belül hideg – meleg. Viszont a szervezetünk nem tud ilyen gyorsan alkalmazkodni hozzá.
melegAzon nem tudunk változtatni, hogy egyre melegebb van, viszont azon igen, hogy a szervezetünk hogyan kapcsolódjon ez a szélsőséges időjáráshoz.

Az energiapontok áramoltatásával el lehet vezetni bizonyos területekről az energia többletet az energiahiány felé. Ezzel a szervezet rugalmasabban tudja kezelni a hőháztartás felborulását.

A testünkön található 26 pont úgy működik, mint a biztosíték. Ha érzelmi, fizikai, vagy mentális túlterhelés éri, lekapcsol, hogy megvédjen a további károsodástól. A két kezünkkel ezeket a biztosítékokat tudjuk visszakapcsolni, hogy a test energia háztartása helyreálljon.

Annyit kell megtanulni, hogy 26 energiapont a testen hogyan kapcsolható össze egymással. Vagy hogy mely pontokat érdemes áramoltatni egyes problémák esetén. Ezeken a kapcsolódásokon keresztül szinte minden fizikai és érzelmi probléma kezelhető!

Aki megtanulta a módszert, az tudja, hogy a két kezén kívül semmilyen más eszközre nincs szüksége ahhoz, hogy lehúzzon egy lázat, vagy kiegyensúlyozzon egy túlhevült testet.

De nemcsak meleg esetén hasznos, hanem hidegben is.

A módszert a a buddhista szerzetesek megfigyelései és tapasztalatai alapján magam is tovább fejlesztettem és kis csoportos oktatásban tanítom.

Legközelebb Szegeden lesz elérhető a tanfolyam 2019 május 18-19.-én.

A módszerről bővebben itt olvashatsz.