Hogyan történik az áramoltatás önmagunkon?

Létezik a testen 26 energia kapu, melyeket egy térképen tettem láthatóvá, hogy amíg te gyakorlod a pontokat, amíg folyik az áramoltatás, addig “puskázhass”.

áramoltatásAz egyes fizikai és lelki problémákra recepteket kapsz a tanfolyamon, melyek bármelyikét egyszerűbb formában otthon egyedül is megtudod csinálni. Csak ki kell választani a megfelelő receptet és akár alkalomszerűen, akár rendszeresen áramoltathatsz a tüneteidre.

Ezen kívül megtanítom azt, hogy ha olyan tünettel találkozol, amire nincs leírás, hogy hogyan tudod önállóan összeállítani az áramoltatás lépéseit, amivel segíthetsz.

Persze ön-áramoltatáshoz léteznek kényelmesebb és rövidebb formulák is.

Ezen túl megtanulhatod az áramoltatás logikáját és filozófiáját, hogy azt a hétköznapok részévé tedd.

Hogyan történik, ha máson történik az áramoltatás?

A másik ember áramoltatását ülő, vagy fekvő helyzetben érdemes elvégezni. Nagyon jó érzés a másik ember számára, amikor törődnek vele, és az energiapontokon keresztül pedig te csinálod végig a problémájára a leírás szerinti lépéseket.

Egyszeri áramoltatás is nagy segítség, de ha lehetőséged van valakinek rendszeresen áramoltatni, az nagyobb hatékonyságú.

Kombinálni is lehet az ön-áramoltatást a másik ember áramoltatásával úgy, hogy alkalmanként te áramoltatod hosszabban, ő pedig rásegít otthon ön-áramoltatással, a nagyobb hatékonyság érdekében.

Mi kell ahhoz hogy te is tudj áramoltatni? Szánj két napot arra, hogy megtanuld a módszert. A befektetett idő hamarabb megtérül, mint hinnéd!

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.

Az idén még csatlakozhatsz: a következő tanfolyam időpontja 2018 augusztus 4-5!