Mit jelenthet a beállt hát?

Sokunkkal előfordult már, hogy fájt a hátunk, és volt, hogy idővel elmúlt, de előfordult, hogy nem. Mi lehet mögötte és lehet-e tenni valamit ilyenkor?

hátAzt hiheted, hogy csak egy rossz mozdulat, de legtöbbször az a mozdulat már csak a pont az I-n. Az a tapasztalatom, hogy a probléma már sokkal korábban megjelent, a fájdalom csak a „jéghegy csúcsa”.

Többféle elképzelés is van arra, hogy mi lehet a lelki mögöttes, az érzelem, ami ezt az egyensúlyhiányt lehetővé tette. Lehet egy esemény, vagy egyfajta gondolkodásmód, de szerintem a legegyszerűbb megközelítés a leghatékonyabb.

Az Éltető Áramlat szerint viszont fontosabb az, hogy az energiák hátul szállnak fel, és a hát emiatt is fontos összekötő a lábaktól a fejig. Mondhatjuk, hogy képletesen értve is a hát viseli a terheket, hiszen idős korban, amikor már annyi teher gyűlt össze, a hát meggörbül ezen súlyok alatt.

Hosszasan lehet kutatni, ásni, hogy mi lehet a hát fájdalma mögött, esetleg valami múltbeli esemény, de hiába, ha a történteket elfelejtettük, vagy az emlék megváltozott, hogy ne foglalkozzunk vele folyamatosan.

Az Éltető Áramlat szerint ha a testben megjelenik egy tünet, mit például a hát fájdalma, a test ezzel már ad egy lehetőséget, hogy a tünetet is kezeljük, és a lelki mögöttest is. Amikor az Éltető Áramlat rendszerét használjuk, a test érintésén keresztül oldjuk azokat az információkat, érzelmeket, emlékeket, amik lehetővé tették a probléma megjelenését és is oldódik, hogy miért váltunk fogékonnyá ezekre.

Mi lehetne ennél egyszerűbb?

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.