Legyűr a depresszió?

Akár csak lehangoltságról van szó, akár arról, ha valaki nem tud kikelni az ágyból, mert legyűri a depresszió, van segítség: az áramoltatás.

depresszióNéha van, hogy az ember lehangolt, ez az élet része, de van, amikor ez a lehangoltság olyan fokú, hogy megakadályozza a hétköznapi életet. Vannak erre gyógyszerek, és az orvosi kezelésről nem is szeretnék senkit lebeszélni. Létezik viszont olyan segítség, ami gyengéden hat, felgyorsítva a javulást.

Bármennyire is szeretnénk azt gondolni, hogy a probléma fizikai részén túl nincs semmi, mégis ott van a depresszió lelki mögöttese, ami egyfajta önfeladás. A felelősség nem vállalása. Depresszió esetén nem csak átvitt értelemben.

Az Éltető Áramlat eszköztárában található többféle megközelítés, de ezek közül az egyik legegyszerűbb, amit bárki használhat előképzettség nélkül, az egy pont áramoltatása.

Ez az egyszerű fogás is érezhető változást hoz, és amellett, hogy könnyen megjegyezhető, bármikor használható is.

Depresszió esetén ez a 21-es pont. Ennek a pontnak a témaköre: az önállóság. Ennek a pontnak az áramoltatásával nemcsak a kedvtelenség, lustaság csökkenthető, hanem segít a hajtóerő megtalálásában is.

Ez a pont a járomcsont alsó peremén az orr felé található. A pirossal jelölt pontokon. Az áramoltatás úgy történik, hogy a középső vagy mutató ujjadat – a jobbat a jobboldali pontra, a balt pedig a baloldalira helyezed.

Egy kis idő után pulzálást fogsz érezni az ujjaidban, hasonlóképpen, mint a pulzust, és ez azt jelzi, hogy az áramlás kezd beindulni. Előfordulhat, hogy hosszabb ideig kell várni, ha komolyabb a probléma, vagy hosszabb ideje áll fent.

Miután beindult, érdemes még pár percig tartani, hogy teljesen kifejtse a hatását. Ártani nem lehet vele, ezért ha szükséges, bármeddig lehet folytatni.

Néhány egyszerű fogással olyan áramlásokat lehet elindítani a testben amely könnyen elhárítja az üzemzavart. A két kezeden kívül nincs másra szükség, csak arra tested térképére, amelyen megtalálod azokat a pontokat, amelyek összekötésével áramolhat az energia, működhet a szervezet intelligens helyreállító mechanizmusa.

Ha érdekel a módszer akkor ajánlom figyelmedbe a következő tanfolyamot, amelyen elsajátíthatod az Éltető Áramlat technikáját.